KDE 4.1 Filanhttp://img84.imageshack.us/img84/2674/kde4jadiwl2.jpg KDE projesinin ağır geliştirme sürecindeki aşaması KDE 4'ün yeni sürümü çıktı. KDE 4.1.0'ın yeni jenerasyonun kullanılabilir ilk sürümü olduğu fikri bulunuyor. KDE 4.1, daha önce eksik kaldığı belli olan
Konu winxpeker tarafından açılmış, 628 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
KDE 4.1 Filan konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 628. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #10972 Yer: Afrika'da kanat çırpan bir kelebeğin, Güney Amerika'da yaptığı kasırgayı istiyorum,KAOS istiyorum...
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 310994
|
![]() KDE projesinin "ağır" geliştirme sürecindeki aşaması KDE 4'ün yeni sürümü çıktı. KDE 4.1.0'ın "yeni jenerasyonun kullanılabilir ilk sürümü" olduğu fikri bulunuyor. KDE 4.1, daha önce eksik kaldığı belli olan KDE 4'ün üzerine daha da fazla uygulama, hata düzeltme ve yeni geliştirilmiş özellikler getiriyor. Sürüm notlarından birkaç madde sıralayalım:
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #40260 Yer: 35 ½
Karma etkisi: 457
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 44922
|
Bittiğinde güzel olucak ama şu anda çok eksikleri var biçok dağıtım kullanmasına rağmen en iyisini pardus yapıyor ve hala bekliyor =) 4.1 iyi olucak =)
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|