Kendi adamıza Yunan askerine pasaport göstererek girdiler.DP'liler: Kendi adamıza Yunan askerine pasaport göstererek girdik Yaşar Anter / DHA 18 Mayıs 2011 DP'liler Eşek Adası'na gitti Aydın’ın Didim İlçesi’nden ’Poseidon’ isimli 10 metrelik tekne ile Eşek Adası’na
Konu yeniceli tarafından açılmış, 563 kişi tarafından görüntülenip, 6 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Kendi adamıza Yunan askerine pasaport göstererek girdiler. konusundaki toplam yorum: 6, okunma sayısı: 563. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #86753
Karma etkisi: 769
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 76392
|
DP'liler: "Kendi adamıza Yunan askerine pasaport göstererek girdik"
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=480258 Yaşar Anter / DHA 18 Mayıs 2011 DP'liler Eşek Adası'na gitti Aydın’ın Didim İlçesi’nden ’Poseidon’ isimli 10 metrelik tekne ile Eşek Adası’na giden DP İstanbul 1’inci Bölge Adayı emekli albay Ümit Yalım ve beraberindekiler saat 14.00’de Fener Burnu Limanı’na döndü. DP'LİLER EŞEK ADASI'NA GİTTİ / FOTO GALERİ İŞTE O ADA / WEB TV Yalım, elinde pasaportu ile karaya ayak basar basmaz "Yunan askerlerinin topraklarımızı işgal etmesi hayaldi AKP sayesinde gerçek oldu. Kendi adamıza pasaport ile girdik. Bu adaların ülkemize geri kazandırılması için partim aracılığı ile konuyu TBMM’nin gündemine getirilmesini sağlayacağım" dedi. Eşek Adası’na yaklaşırken Yunan sahil güvenlik botunun önlerinden geçtiğini anlatan Yalım, şöyle konuştu: "Eşek Adası Limanı’na girdikten sonra Yunan sahil güvenlik komutanlığına bağlı bir asker pasaport istedi. Maalesef ben bir TC vatandaşı olarak kendi topraklarıma pasaport ile girdim. AKP’nin komşularla sıfır sorun politikasının gelmiş olduğu noktadır. Limanda sadece kahve çay içmemize izin verdiler. Gezmemize izin vermediler. Yunan ve AB bayrakları ile donatılan Eşek Adası’nda onlarca yat ve otel var. Adayı resmen turizme açmışlar para kazanıyorlar. Yunanistan adamızın sırtından büyük paralar kazanıyor. Bir asker pasaportumuza bakarken biraz sert karşıladı ve Sisam üzerinden gelmemiz gerektiğini söyledi, pasaportumuzu inceledi. Ardından sadece çay ve kahve içmek için limanda 10 dakika durmamıza izin verdiler. Ayrılarak Bulamaç Adası’na geçtik. Bulamaç Adası tamamen bir askeri üs haline gelmiş durumda. Askeri birlik, kilise ve araçlar var. Duvar ve toprağa Yunan bayrağı çizilmiş. O adaya çıkmamıza izin verilmedi. Biz de bölgede gerginliğin tırmanmaması için geri döndük." DP Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek’in, Ak Parti’ye çağrıda bulunarak bu adaların derhal boşaltılmasını istediğini ve süre verdiğini hatırlatan Yalım, şöyle konuştu: "Aradan 1 hafta geçmiş olmasına rağmen maalesef Yunanlılar h?l? orada bulunmaktadır. Resmen 2 adamız Yunanistan’ın işgali altındadır. Yunan askerlerinin topraklarımızı işgal etmesi hayaldi AKP sayesinde gerçek oldu. Kendi adamıza pasaport ile girdik. Bu adaların ülkemize geri kazandırılması için partim aracılığı ile konuyu TBMM’nin gündemine getirilmesini sağlayacağım." Didim DP ilçe başkanı Günay Tikkin ise fiilen bu adanın Türkiye’nin olmadığını gördüklerini anlatırken, "Fiilen Yunanlar’ın eline geçmiş durumda. Birkaç gönüllü ile bizim olan ve Yunanlıların sahiplendiği adaya kamuoyunun dikkatini çekmek istedik. Diğer siyasi partiler de bu konuya el atmalı. O adalar bizim ise gerçekte de bizim olmalıdır" dedi. Dogruysa biz de bir yaşına daha girdik birilerinin sayelerinde. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2009
Üye numarası: #384437
Karma etkisi: 693
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 69059
|
Madem ada bizim dp liler neden pasaport göstermiş ki. Ben olsam göstermezdim... Sorun çıkacaksa çıksın... Yabancı bir asker gelecekte kendi ülkemde bana pasaport soracak, bende kuzu kuzu göztereceğim... Siyasi malzeme peşinde olanların işi bu...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #40803
Karma etkisi: 6852
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 684482
|
Didimde oturuyorum. Ne yazık ki Ada sadece ismen Türklere aittir. Yunan askerleri taafından korunmaktadır. Biz müracatımızı yaptık birilerinin dikkatini çekti. Tabiki gidip adamlarla svaşacak halimiz yok milletin ordusu hükümeti var ne de olsA...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2010
Üye numarası: #506646
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -35343
|
Çok hakılısın .
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #431550 Yer: ★ ★ ★ Я не знаю ★ ★ ★
Karma etkisi: 7378
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 737147
|
Ülkenin gündemine de getirilmedi chp veya mhp bunu koz olarak kullanırdı ?
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #86753
Karma etkisi: 769
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 76392
|
Alıntı:
Rica etsek, bu güzel tepkinizi canlı olarak bize izletseniz. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2010
Üye numarası: #461810
Karma etkisi: 312
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 31029
|
offf yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| .:::: Kendi ses kaydımız bize niye garip gelir ™ ::::. | CaNiXTR | Genel | 2 | 04-04-2007 19:56 |
| ayyash07 | Güncel | 0 | 12-03-2007 23:25 | |
| eseskartal | Güncel | 1 | 04-06-2006 11:41 | |
| Bir Tek Yunan Bankası Eksikti, Oda Geldi | AkAnDa | Güncel | 3 | 07-04-2006 22:26 |
|
|