Kendi virüsünüzü yapın!!Kendi yapacağınız virüs, şu an için kesinlikle antivirüs programlarına yakalanmıyor... Programın adı ardexter's HDF Creator. Yolladığınız bilgisayardaki tüm bilgileri bir çırpıda silip, tanıdığı bazı anakartları yakar. Aşağıda basit bir şekilde
Konu barangunel tarafından açılmış, 474 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25626
Karma etkisi: 99
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 9270
|
Kendi yapacağınız virüs, şu an için kesinlikle antivirüs programlarına yakalanmıyor...
Programın adı ardexter's HDF Creator. Yolladığınız bilgisayardaki tüm bilgileri bir çırpıda silip, tanıdığı bazı anakartları yakar. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=21349 Aşağıda basit bir şekilde kullanımını anlattım, eğer sorularınız olursa buraya yazabilirsiniz. Download: ardexter's HDF Creator Öncelikle programı indirin. Zip dosyasını bir yere açın ve programı çalıştırın. Language bölümünden Türkçe'yi seçebilirsiniz. Dosya Adı bölümüne, dosyanın saklanmak için kullanacağı adı yazın. Simge Yolu'nun yanındaki klasör butonuna tıklayarak, yaratacağınız virüse ikon ayarlayın. Bunları yaptıktan sonra, yan taraftaki menüden Formattan Önce bölümüne tıklayın. Format Anahtarı, yarattığınız virüsü tanınmaz hale getirir. Bu bölüme bir kelime ya da şifre yazabilirsiniz. (Format Anahtarını yazarken boşluk bırakmayın, yoksa virüs çalışmaz) Buradan format atıldıktan sonra gösterilecek mesajı yazacaksınız. "ardexter tarafından bilgisayarınız formatlanmıştır." gibi mesajlar yazabilirsiniz. Konum bölümünden yanındaki disket butonuna tıklayarak virüsü kaydedeceğiniz yeri seçin. Daha sonra Virüsü Oluştur butonuna tıklayın ve, virüsünüz belirttiğiniz yere kaydedilmiş olacak. KAYDETTİĞİNİZ BU DOSYAYI, KESİNLİKLE BİLGİSAYARINIZDA AÇMAYIN! Eğer yazdıklarımı tam olarak yaptıysanız, kendi virüsünüzü çok kısa bir zaman dilimi içinde yapmış olmalısınız.... birkısmı alıntıdır.... işte link: http://www.geocities.com/ardexter1/creator16.zip sakın acmayın kendi bilgisayarınızda ben yanlıslıkla actım az once format attım bilgisayara ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #28910
Karma etkisi: 10
![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 312
|
İyi çalışma şimdi indirip deniyorum...
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #6300 Yer: at home
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 53
|
zip dosyasını açtım ama hata mesajı veriyor..
"lang\.ini dosyası bulunamadı" |
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #26732
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Dannie neden alıntı yaptığını söylemiyorsun???
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1196 Yer: Aydın
Karma etkisi: 10701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1068802
|
Alıntı:
LOCKED! |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|