Kendi yazdıgım HACK FLood ProgramıDİKKAT!!!! BU FORUMDAN ULASAMASSANIZ BANA FRMTRDE İSMİM ImSoryy Ordanda görüsübiliriz burdanda Fark yapmas... uzun zamandır calıstıgım projem bitti ve nihayetinde faaliyete gecirebildim... sizlere sundugum bu calısmada RAYMAN adında (kendi nickim)
Konu RAYMAN2 tarafından açılmış, 18031 kişi tarafından görüntülenip, 150 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Kendi yazdıgım HACK FLood Programı konusundaki toplam yorum: 150, okunma sayısı: 18031. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #144028
Karma etkisi: 398
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 39397
|
DİKKAT!!!! BU FORUMDAN ULASAMASSANIZ BANA FRMTRDE İSMİM ImSoryy Ordanda görüsübiliriz burdanda Fark yapmas...
uzun zamandır calıstıgım projem bitti ve nihayetinde faaliyete gecirebildim... sizlere sundugum bu calısmada RAYMAN adında (kendi nickim) mükemmel bomba gibi bi flooder programı meydana getirdim program uzun süreden sonra tamamlandı ve denendi... 14 dakikada su private server knight online Kopanel sitesini appservri patlattı TAMAMEN BANA Aİttir PROGRAMI ACINCA BİLGİ..!! BÖLÜMÜNDEN BAKABİLİRSİNİZ CODED BY RAYMAN2.. download: http://uploaded.to/?id=6d0ha8 RAR SİFRESİ: rayman2 PROGRAMIN TANIM VE KULLANIMI 1: Boyutu cok küçük ve kullanışlıdır Cogu 4-5 mb hantal programlardan etkilidir.. 2: site&ip adı Yazan yere Hedef ip yazıyoruz ve Saldır tusuna bastıgımızda saldırı baslamıstır 3: tamamen türkce yazdım 4: inanmayan etkisine hedef yerine kendii ip si yani 127.0.0.1 yazsın ve ctrl+alt+delete yazpsın performansa gelsin ve mesela %12 yazıo programla kendi ip nizi yazın start dein 10 sn beklein yüzde 98 lere fırlar. 5: firewallara Simdilik yakalanmıyor ama denemek lazım Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=190646 6: yanında bir cok tools vardır a -:-proxy ile girici b: -:-ip bulucu (site yaz ip al) c -:-nişan alma özelligi YANİ bunu herkezin denemesi gerek kacırmayınnnn taze taze!! zaanım yoqtu yaryıl tatielinde zamanım kaldı buna harcadım ama değdi sonuc mükemmel Sabahlanan gecelerin karsılıgıdır B E N D E N W A R D O M O R G ' A HEDİYE!! çam sakızı çoban armaganı karma isteyen atsın isteyen atmasın o kadar emek verdim yani.. ------------------------------------------------------------------------------- buyur buda resim ![]() Düzenleyen тнєвℓα¢к∂єαтн : 21-10-2008 at 14:44. Sebep: Kontrol |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #95768 Yer: 50 ๓єtгє เlєг๔єภ
Karma etkisi: 64
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5787
|
Hocam indirdim denedim sitenin ıp adresını nasıl alıcaz??
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #144028
Karma etkisi: 398
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 39397
|
http://www.wardom.org/kendi-yazdigim...i-t190646.html
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=190646 SLM ARKADASIM YUKARDAKİ KONUDA İP Yİ NASIL BULACAM DİYE YARDIM İSTEMİŞSİN programda ip bulucu diye tuş buton var oraya hedef siteyi yaz IP bul de allta kutuda ip adresi cıakr saygılar buyur buda resim BUYUR BURDAN İP BULABİLİRSİN Düzenleyen RAYMAN2 : 06-02-2008 at 15:39. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #194249
Karma etkisi: 0
![]() ![]() Karma: 112
|
Abİ Koskoca Forumda En İyİ Paylasimalrdan Bİrİ Bİ Gezdİm Cok MÜkemmel Paylasimlarda Var Noktasina Kadarda Alintilarda Var
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #85395
Karma etkisi: 6
![]() Karma: 10
|
emeğine sağlık....çok önemli ve etkili bir program yazmışsın...tekrar emeğine sağlık...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
En Güzel İmza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #172331 Yer: Karabük
Karma etkisi: 29382
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2937216
|
güzel bir programa benziyor. çok teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #190889 Yer: ankara
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1718
|
emeğine sağlık işte bu ya.inanıyorumki daha fazlasını yapabilir bizim insanımız.buda delili olsun
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #85395
Karma etkisi: 6
|
haftaya yazcan programı merak ettim
) |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #176956
Karma etkisi: 91
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8680
|
emeğe saygı arkadaşım helal olsun sana
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #185742 Yer: Baskalarinin bilgisiyle bilgin olsak bile, ancak kendi aklimizla akilli olabiliriz!...SARIYERLİ..!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 228347
|
helal olsun kardeş emeğe saygı
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #153443 Yer: ist.
Karma etkisi: 53013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5300013
|
helal valla.
![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Çırak
Üye numarası: #192998
|
eline saglık abi devamını bekliyoruz saygılar
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Çırak
Üye numarası: #195168
|
abi ben denedim ama bir türlü hedefi bulamadım siteyi yazdım ıp sini buldu sonra ne yapmam gerek ositeye saldırabilmem için
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Çırak
Üye numarası: #195168
|
abi oke buldum nasıl yapacağımı ama bu atıyor hata veriyor hata raporu çıkıyor neden ?
yinede teşekkürler |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Cool Çırak
Üye numarası: #192386