Kendi Yazdığım Harika Bir ProgramcıkArkadaşlar kendi çapımda ufak tefek programlar yazıyorum. Geçenlerde aklıma harika bir fikir geldi ! Hack e yeni başlayanlar MS-Dos ile fazla haşır neşir olurlar.Virüs kodları falan. Bilgisayarın bir uygulaması olan
Konu creatus tarafından açılmış, 331 kişi tarafından görüntülenip, 7 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Kendi Yazdığım Harika Bir Programcık konusundaki toplam yorum: 7, okunma sayısı: 331. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2011
Üye numarası: #573760
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaşlar kendi çapımda ufak tefek programlar yazıyorum. Geçenlerde aklıma harika bir fikir geldi ! Hack e yeni başlayanlar "MS-Dos" ile fazla haşır neşir olurlar.Virüs kodları falan. Bilgisayarın bir uygulaması olan "CMD" yani ms-dos un bir çeşit dili vardır.Ve bu dilde pek kolay değil.yaptığım program size msn-dos un yani "cmd" nin bir çeşit basit şekli.Nasıl mı ?
Örneğin şöyle; Siz CMD üzerinden bir dosya silmek istiyorsunuz diyelim. Normalde şu komutu kullanirsiniz; del /f /q /s "C:\dosya.exe" yaptığım programda dosya silmek için "sil.dosya" yazip dosyanın yolunu belirmeniz yeterli.Bunu gibi birsürü komutu basitleştirdim.Ayrıca programın içerisinde ufak tefek uygulamalar mevcut. Örneğin; "kes.internet" yazdiğinizda , internet bağlantısı kesilir.Aynı şekilde "ac.internet" komutunu verdiğinizde internet bağlatısı açılır. Programın içerisinde ufak tefek uygulamalar olduğundan bahsetmiştim bunlardan biride şu; "tara.virus" komutunu verdiğinizde otomatik olarak cmd üzerinden virüs tarama gerçekleşir.Size tüm kodları sunayım öncelikle.Program daha bitmedi eğer öneriniz olursa onuda eklerim.işte komutlar; "nukefix" Bu komut bilgisayarı virüslerden temizler ve bakımını yapar. Uygulamadır "ac.gizlidosya" Eğer gizli dosyalar sizde görünmüyorsa açmanızı sağlar "durdur.virus" çalışır vaziyette olan virüsleri görev yöneticisinden kapatır "tara.virus" otomatik virüs taraması yapar "sil.dosya" dosya silmenizi sağlar "kapat.program" çalışır vaziyetteki programı kapatmaya yarar "renk" rengi ayarlark "kayit.sistemi" Bir elle kayit sistemi oluşturmanızı sağlar. Veritabanı biçiminde sistemdir. Uygulamadır.Hoş gerçekten Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=520253 "ac.dosya" Bir dosya açmanızı sağlar "kes.internet" internet bağlantısını keser "ac.internet" internet bağlantısını açar ve hızlandırır "ekle.regedit" regedite yazdiğiniz kayiti ekler "sil.regedit" regeditten yazdığınız kayıtı siler "calistir" yazdiğiniz programı çalıştırır "temizle.temp" bilgisayarı gereksiz dosyalardan arındırır ve hızlandırır "git.adrese" yazdığınız adrese gider "birlestir.dosya" herhangi iki dosyayı birleştirir "sil.autorun" disklerdeki autorun.inf leri siler "kapat.bilgisayar" bilgisayarı kapatır "restart.bilgisayar" bilgisayarı restart eder "gonder.ping" yazdiğiniz adresi ping gönderir "baslik" başlığı ayarlar "degistir.dosya" dosyanın özniteliğini değiştirir "baglan.ip" telnet bağlantısı kurar Düzenleyen creatus : 14-01-2012 at 11:41. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
|
İstek olursa lik koyacağım
Ama program hala bitmedi onu belirteyim |
|
|
|
|
|
#3 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
İyi bir başlangıç. Kolay gelsin
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
|
Yok başlangıç deil usta
ben deneyimliyim maksat yeniler öğrensin kapsın ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2010
Üye numarası: #490570
Karma etkisi: 2706
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 270300
|
eline sağlık (:
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2011
Üye numarası: #518862 Yer: antalya
Karma etkisi: 253
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 25146
|
ewy saol kardes
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2011
Üye numarası: #565947
Karma etkisi: 585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 58454
|
kardes anlamadıgım sey bu komutları nereye yazıcaz napacaz biraz daha acıklayıcı olsan
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2008
Üye numarası: #296311
|
iyide kardeş programı niye koymadın neden indircez
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Plaka olmasın diye kendi kalesine gol! | Mnesitheos | Beşiktaş, Trabzonspor ve Diğerleri... | 1 | 09-05-2011 18:54 |
| Bilerek kendi kalesine gol attı! | VoLKæN | Spor Genel | 3 | 09-05-2011 16:25 |
| Philip Bloom Kendi Makinenizle Harika Videolar Cekebilme Egitim Seti | Haribo89 | Eğitim, Öğretim ve Kişisel Gelişim | 0 | 25-04-2011 20:41 |
| PeACe_WaRRioR | IRC | 10 | 26-07-2007 18:50 | |
| .:::: Kendi ses kaydımız bize niye garip gelir ™ ::::. | CaNiXTR | Genel | 2 | 04-04-2007 19:56 |
|
|