Keyloger Hakkında ÖnemliSelam arkadaşlar..öncelikle bana bir keyloger lazım ben daha öncede kullandım casus 007 adlı keylogerdan ...sizden 2 isteğim olcak..bana sağlam full bir keyloger kullanımıda dahil olursa sevinirim... Aklıma takılan bir konu
Konu demircan256 tarafından açılmış, 1370 kişi tarafından görüntülenip, 23 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Keyloger Hakkında Önemli konusundaki toplam yorum: 23, okunma sayısı: 1370. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2010
Üye numarası: #472927
Karma etkisi: 58
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5606
|
Selam arkadaşlar..öncelikle bana bir keyloger lazım ben daha öncede kullandım casus 007 adlı keylogerdan ...sizden 2 isteğim olcak..bana sağlam full bir keyloger kullanımıda dahil olursa sevinirim...
Aklıma takılan bir konu var oda şu : şimdi biz nasılki keyloger ile kendi pc mizdeki yapılan şeyleri izliyoruz ya hani..peki bu programı yapan şahıs..bizim yani bu programı kurup kullanan tüm kişilerin kişisel bilgilerine ulaşamazmı?..ben bunu çok merak ediyorum ve kullanmam nedenm şu anda bu sorundur...mümkünse bana ilk olarak istediğim bir pro..ve bnu sopruma bilen kişilerden doğru bir cvp.. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=416260 ALLAHA emanet olun hepiniz.... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #133070 Yer: Kreuzberg
Karma etkisi: 54860
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5484797
|
Selam, size warloggeri öneriyorum..
Eğer tanımıyorsanız buraya tıklayarak bilgi edinebilirsiniz. Eğerki özel bilgilerinizin çalınmasını istemiyorsanız, ücretsiz hizmet verilen programlardan kaçının.. 1stClass'ta her türlü yardım alabilirsiniz ayrıca antivirusler tarafından tanınmayan keyloggeri ile bilgisayarınızı istediğiniz gibi takip edebilirsiniz. Bilgileriniz üyeliğiniz sitedeki kendi üyeliğinizin içinde bulunan bir panele gelir buradan takip edebilirsiniz.. Dolayısıyla başkasının erişme gibi bir imkanıda bulunmaz. Umarım yardımcı olabilmişimdir. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
|
krdşm bilgi için teşekkür ederim..ancak 1stClass..dediğiniz alan ücretli alan değilmi...eğer öyle ise ben giremem o alana
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
|
başka alternatifiniz varsa ücretsiz ama sağlam yardım edermisiniz..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #133070 Yer: Kreuzberg
Karma etkisi: 54860
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5484797
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Üye
|
tamam krdşm bunu indirip kurcam ...burda kafama takılan bişey var;http://www.wardom.org/ardamax-keylog...l-t104814.html
Önemli Notlar : Programın kurulduğu klasör tamamen görünmez olur. Eğer programı gizli moddan çıkarmazsanız ;klasörü göremezsiniz, program ekle kaldırda göremezsiniz, görev yöneticisinde göremezsiniz, Windows defender başlangıç uygulamaları kısmındada göremezsiniz. Windows Defender gibi programlar orta dereceli tehdit olarak görmektedir. Silme işlemini hemen yapmaz.Size sorar hayır derseniz birdaha sormaz. Herhangi virüs, spy, trojan v.s içermez. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=416260 bu paragrafın ilk cümlesini nasıl görünmez moddan çıkarıcam...sonuçta yeri gelcek bu programı bilgisayardan kaldırmam gerekecek ..istediğim an bilgisayarımdan kaldırmamda sorun olmaması için ne yapmamlazım bu programı kurarken... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cool Üye
|
neyse bu arada link kırıkmış başka yerdende cesaret edip indiremem...bakalım umarım sağlam bir keyloger bulurum ...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #18272
Karma etkisi: 29
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2124
|
arkdaşaım ftp kullanacaksan ve verim almak istiyorsan sana tavsiyem perfect keyloger wardom da bulabilirsin başka güzel bir tarafı ise server.exe yapabilmen direk exe ye çift tıklayıp bilgisayara bulaştırabilmen
antivirüslerden kaçıramazsın buda kötü tarafı Düzenleyen sinan73_tr : 31-08-2010 at 13:58. Sebep: ekleme |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2010
Üye numarası: #472365 Yer: 'im Wardom Yanı.
Karma etkisi: 9541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 953984
|
Alıntı:
Onur Helal Sana Kardesm Bune Yaw Bunu Ben Düşünemem ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Cool Üye
|
Alıntı:
...umarım derdimi anlatabilmişimdir... Saygılar... |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
KGB keylogger programını kullana bilirsiniz crack dosyasını netten bulup full yapıp ücretsiz kullana bilirsiniz
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2010
Üye numarası: #477915
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Dostum Bir söz vardır bilirmisin?
ucuz etin tuzu kara olur diye.. Eğer sağlam bir keylogger istiyrosan kendinden fedakarlık etmen gerekir.. Sonuçta bunları yazanda bir emek harçıyor..Eğer O kadar kolay bir sey olsaydı bunu herkez yapardı değilmi??.. Eğer benim kafam rahat olsun sağlam ve sorunsuz çalışan keylogger istiyorum diyorsan birazcık paraya kıyıcan.. ![]() |
|
|
|
|
|
#13 | ||
|
Cool Üye
|
Alıntı:
...Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #426913 Yer: ist.
Karma etkisi: 17706
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1770042
|
Alıntı:
http://www.wardom.org/1stclass-uyele...i-t227141.html bunun için buraya mesaj at ve ne kadar ilgili oldukarını göre 3 dk kada hesap açanlar bile var ![]() ayrıca bu gücen meselesinde hiçbir kuşkunuz olmasın sonuçta şöyle düşünün 1st class ın bir sürü üyesi var, bu kadar basit olamaz yani ![]() ayrıca bu warlogger yani 1st class keylogger ı her zaman güncellenir hiç kuşkunuz olmasın, ve 1 st class ta sadece keylogger değil daha bir sürü çeşitli şeyler var gerekli mesajı belittiğim linke mesaj atıp öğrenebilirsin fiyat durumunuda öğrenebilirsin fazla değil ![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Cool Üye
|
Peki anladım AssassiN...peki diyelimki sizin önerdiğiniz keyloger programı olan warlogger 'ı başka bir yerden bulsam ve indirsm açıkları olurmu yada böyle bir olay söz konusu olabilirm...örn;paralı bir üye alıpta başka bir siteye uoplaod etmiş olabilirmi yani ben onu bulup inidrsem ve kullanmaya başlasam ne fark olur güvenlik açısından?
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|