keywords yardımmerhabalar kendi sitemi google a eklemek istedim ama html de hata alıyorum. burdaki dökümanları inceledim google a denildiği gibi kayıt olduğumu sanıyorum şimdi dizine eklenmeyi bekliyorum neyse keywors u Konu far away tarafından açılmış, 403 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış. |
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
keywords yardım konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 403. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #49958
Karma etkisi: 52
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4446
|
merhabalar
kendi sitemi google a eklemek istedim ama html de hata alıyorum. burdaki dökümanları inceledim google a denildiği gibi kayıt olduğumu sanıyorum şimdi dizine eklenmeyi bekliyorum neyse keywors u <head> <head> arasına ekledim ama sorun da burda başladı bu tür olayları tam olarak bilmiyorum index te şimdi sayfanın code kısmına eklediğim keywordsleri görüyorum. bu hatayı nasıl düzeltebilirm html bilmeyen biri olarak ne yazık ki |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #37164 Yer: altı
Karma etkisi: 17393
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1738227
|
HTML Kod:
<head> <met-a http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-9" /> <title>Untitled Document</title> <met-a name="Keywords" content="youtube, youtube girme, engellenen sitelere girme" /> </head> <body> </body> </html> Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=212860 "<met-a" kısmında "-" işaretini sil. burayada engelliyor o kısımı ondan ayırdım. Düzenleyen mawi' : 05-06-2008 at 03:46. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #49958
Karma etkisi: 52
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4446