Kim Kime Yaklaşıyor..Arkadaşlar konunun yeri ne kadar doğru bilmiyorum..Az önce kısa bi metin okudum ve paylaşmak istedim.. Sultan Alparslan 27 bin askeriyle Bizans topraklarında ilerlerken keşfe gönderdiği askerlerden biri huzuruna gelip telaşla
Konu Senkron. tarafından açılmış, 380 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Kim Kime Yaklaşıyor.. konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 380. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
Üye numarası: #130615 Yer: Selçuk
Karma etkisi: 24553
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2454573
|
Arkadaşlar konunun yeri ne kadar doğru bilmiyorum..Az önce kısa bi metin okudum ve paylaşmak istedim..
Sultan Alparslan 27 bin askeriyle Bizans topraklarında ilerlerken keşfe gönderdiği askerlerden biri huzuruna gelip telaşla derki: 300 bin kişilik düşman ordusu bize doğru yaklaşıyor Alparslan şöyle cevap verir: Bizde onlara yaklaşıyoruz.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #83522 Yer: Kastamonu37
Karma etkisi: 42
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3672
|
Duymuştum bunu çok güzel söz söylemiş!Sağol
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #90114
Karma etkisi: 12
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 626
|
vay bee
keske bizde atalarimiz kadar onurlu ve seferli olsak di mi ? ki degiliz ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #77686 Yer: sen..
Karma etkisi: 11082
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1107347
|
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|