kirlenmemiş tv haberi izliyeceksenizarkadaşlar medyanın bugünlerde gittikce artan uyutma haberlerinden bıktıysanız neler oluyor ülkemizde ve dünyada diye merak ediyorsanız işte size bir kaç tv yani benim takip ettiğim tv ler kanal türk ve
Konu cros1135 tarafından açılmış, 253 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
kirlenmemiş tv haberi izliyecekseniz konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 253. |
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #705
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
arkadaşlar medyanın bugünlerde gittikce artan uyutma haberlerinden bıktıysanız neler oluyor ülkemizde ve dünyada diye merak ediyorsanız işte size bir kaç tv yani benim takip ettiğim tv ler
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=81513 kanal türk ve art avrasya tv bir de bilkent üviveristesinin tv'si varmış ama zannederim sadece ankarada yayın yapıyor. sayın arkadaşlarım diğer tv haberlerinide seyrediyorum inanın insanlarımızı aptal yerine koyuyorlar bir izleyin arasındaki farkı göreceksiniz. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|