kısıtlanan internetisa server üzerinde internerimiz kapatıldı ve sadece gov tr lere girebiliyoz yapmam gereken önerileriniz nedir arkadaşlar proxy fire fox yada bunun gibi şeyler denedim dns ve ıp yi otamik almayı
Konu nosurprises tarafından açılmış, 353 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
kısıtlanan internet konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 353. |
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #313560
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
isa server üzerinde internerimiz kapatıldı ve sadece gov tr lere girebiliyoz yapmam gereken önerileriniz nedir arkadaşlar
proxy fire fox yada bunun gibi şeyler denedim dns ve ıp yi otamik almayı denedim olmadı mac adresini sanal mac olarak değiiştirdim olmadı ve bunun gibi şeyleri denedim telnetten putty işte başka servere bağlanmayı denedim portlar kapalı. ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=261400 SADECE İNTERNETİ AÇIK OLAN Bİ PCNIN IP SİNİ KENDİME YAAZDIM (TABİ PC KAPALI İDİ ) VE BU SAYEDE İNTERNETE GİRDİM ![]() YANLIZ BU GEÇİCİ Bİ ÇÖZÜM OLDUĞU İÇİN BU ARIZA OLAYI NASIL TÜRETEBİLİRİZDE GERÇEK ÇÖZÜME ULAŞIRIZ O PC AÇIKKEN O IP Yİ KULANNAMAM IP ÇAKIŞMASINDAN DOMAİNDEN BİLE GİDEBİLİR TEKRAR ÜYE OLMAM SORUN YARATIR NASIL? NASIL? NASIL? ![]() AYNI IP Yİ 2 PC AYNI ANDA KULLANABİLECEK ÖNERİLERİNİZ VEYA O PC ÜZERİNDEN NETE BAĞLANA BİLMEM YADA BAŞKA ALTERTATİFİNİZ VARSA ÇOK MUTLU OLURUM |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|