klasörümdeki exeler? Yardım.Arkadaşlar ekteki resme bakar mısınız? Bilgisi olan arkadaşlar; Bu exe'lerin ne olduğunu yazarlarsa sevinirim. Avg spyware ile taradım temiz çıktı. Essential ile taradım yine temiz. Şimdiden teşekkür ederim. not: burada
Konu HasretGÜMÜŞ tarafından açılmış, 298 kişi tarafından görüntülenip, 9 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
klasörümdeki exeler? Yardım. konusundaki toplam yorum: 9, okunma sayısı: 298. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
Üye numarası: #129311 Yer: SAMSUN-Kuşadası- AYDIN
Karma etkisi: 37822
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3781291
|
Arkadaşlar ekteki resme bakar mısınız?
Bilgisi olan arkadaşlar; Bu exe'lerin ne olduğunu yazarlarsa sevinirim. Avg spyware ile taradım temiz çıktı. Essential ile taradım yine temiz. Şimdiden teşekkür ederim. not: burada daha önce gammon empire yüklüydü sildim onu. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2010
Üye numarası: #460118
Karma etkisi: 867
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 86521
|
istersen jotti ve virustotal gibi sitelerde de bir tarat,belki bişey bulunabilir.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #135591 Yer: İSTANBUL
Karma etkisi: 1129
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 112458
|
korkulacak birdurum yok bence. oyun yada program kurarken onunla birlikte kurulmuş birşeye benzemekte.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3781291
|
Bu altta md5'in altında yazanlar;
sitede taratma tarihleri mi? Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=482474 Lzma.exe için; ![]() ![]() oggdec.exe için; virüs yok, hareketi şu yönde ![]() oggdec2.exe; virüs yok, hareketi şöyle ![]() uninstal.ico; virüs yok, hareketi şöyle ![]() unzip.exe; virüs yok, hareketi şöyle ![]() Düzenleyen HasretGÜMÜŞ : 30-05-2011 at 02:41. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #159166
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1184785
|
Packlenmiş olan birkaç dosya kendileri kanımca.Yine de eğer çok fazla üzerine düşmek istersen exeleri hex editor ile incele.
Dosyayı çalıştırdığında zemana antilogger uyarı vermiyorsa keylogger sorunun yoktur. Ek olarak comodo firewall kurup dosyaları çalıştır, herhangi bir bağlantı yakalarsa comodo, o zaman şüphelenmen gerekebilir. Örneğin; bir websitesine bağlanmaya çalışıyorsa ve girilebilir bir adres ise, kendi reklamları olabilir. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=482474 Yok eğer bağlantı var ve bu ip adresi başka bir kullanıcıya bağlantı sağlıyor ise, trojan, botnet gibi casus yazılım tehlikesi olabilir.Site üzerinden de yaparlar bunu lamerler, free bir hosta bağlantı varsa yine trojan, botnet olma ihtimali vardır. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2010
Üye numarası: #484380 Yer: LebiR...
Karma etkisi: 12555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1255073
|
Lzma.exe Windows Temp klasöründe bir alt klasöründe yer alıyorsa o zaman güvenlik derecesi% 56 tehlikelidir. Dosya boyutu 65.536 byte tır. programın herhangi bir açıklama yoktur. program görünmez. dosya bir Windows sistem dosyası değildir. lzma.exe sıkıştırılmış bir dosya gibi görünüyor...
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=482474 orjinal dil(If lzma.exe is located in a subfolder of Windows Temp folder then the security rating is 56% dangerous. File size is 65,536 bytes. There is no description of the program. The program is not visible. The file is not a Windows system file. lzma.exe seems to be a compressed file. ) yabancı siteden alıntıdır. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
|
Teşekkürler.
O halde lzma yı siliyorum. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2010
Üye numarası: #484380 Yer: LebiR...
Karma etkisi: 12555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1255073
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #46248 Yer: Istanbul
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 855182
|
Sıkıntı yok, oyunun compress edilmiş dosyalarını açan programcıklar sadece
. lzma 7-zip'in kullandığı bir data sıkıştırma algoritması. oggdec dosyaları ogg formatındaki dosyaların decode işlemini yapıyor. Ogg da bir ses formatı, mp3den daha fazla sıkıştırma sağlar. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
![]() Herkese teşekkür ederim, sorun hallolmuştur ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Lütfen birisi yardım etsin bana işletim sistemi ile ilgili acil yardım | heyholetsgo | Windows Vista | 14 | 18-04-2011 21:53 |
| Yardım kampanyası Ergenekon'da | kimsebenisevmiyor | Genel | 4 | 19-08-2008 11:38 |
| acil yardım bilgisayar açılıp kapanıyoo | O-VARLI | Yardım | 6 | 29-01-2008 01:37 |
| admin ligim gitti yardım yardım yardım | jun | Yardım | 7 | 04-02-2006 15:15 |
|
|