Koltuk Yemeden DuramıyorABD'de yaşayan beş çocuk annesi kadının inanılmaz bir bağımlılığı var: 21 yıldır koltuk yemeden duramıyor! ABD'de yaşayan beş çocuk annesi Adele Edwards nadir görülen bir rahatsızlık nedeniyle kendisini koltuk yemekten
Konu Gül'ce tarafından açılmış, 131 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2011
Üye numarası: #534357 Yer: im seni çikolata ;)
Karma etkisi: 8515
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 851052
|
ABD'de yaşayan beş çocuk annesi kadının inanılmaz bir bağımlılığı var: 21 yıldır koltuk yemeden duramıyor! ABD'de yaşayan beş çocuk annesi Adele Edwards nadir görülen bir rahatsızlık nedeniyle kendisini koltuk yemekten alıkoyamıyor. Florida'da yaşayan Adele 21 yıldır koltukların içindeki süngerleri yiyor. Sünger yemeye duyduğu istek kontrolden çıktığında yardım almaya karar vermiş. 31 yaşındaki Adele'in anlattıkları şok edici: "Geçen yıl yedi koltuk yedim. Minderlerin fermuarını açıyorum ve içindeki süngeri yemeye başlıyorum. Bir kez başladığımda duramıyorum. Ama doktorlar buna devam edersem bağımlılığımın beni öldüreceğini söylüyor." Kuzeni eğlence olsun diye koltuğun süngerinden bir parça çiğnemeye karar verdiğinde Adele de bunu denemeye karar vermiş. Genç kadın "10 yaşındaydım. Tadını sevdim. Ağzımda yarattığı hissi sevdim. 21 yıldır hemen her gün koltuk süngeri yedim" diyor. Bu durumdan kurtulmak için terapi ve hipnoza başvuran Adele son dönemde günde 15 kez sünger yer hale geldiğini anlatıyor. Adele "Hayati risklerinin farkındayım. Doktorlar midemde çok ciddi sorunlar yaratabileceğini bağırsaklarımın patlayabileceğini söylüyor. Bu beni korkutuyor" diyor. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=476373 Sizin böyle ilginç davranışlarınız ve ya alışkanlıklarınız var mı? |
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2009
Üye numarası: #305580
Karma etkisi: 41828
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4182391
|
İlginç bir hastalık, çok şükür böyle bir alışkanlığım yok.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #413105 Yer: Manisa ★★★★★
Karma etkisi: 26654
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2664814
|
Benimde canım çekti
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #431550 Yer: ★ ★ ★ Я не знаю ★ ★ ★
Karma etkisi: 7378
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 737147
|
Allah şifa versin.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2005
Üye numarası: #34452 Yer: İs'li bir Tan sabahı baktım sana. Bul' amadım kendimi.
Karma etkisi: 72
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6506
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Kamyonla Koltuk Kırma Denemesi ! | Özgür's | Fenerbahçe - Galatasaray | 2 | 31-12-2010 13:08 |
| lilikum | Güncel | 13 | 01-05-2010 18:51 | |
| Polat aLemdar' a ozeL koLtuk | crowN | Güncel | 0 | 31-10-2008 14:18 |
| Hangi koltuk numarası? | s@my@ | Anket | 11 | 04-10-2008 21:18 |
| THY'den teknolojik koltuk | blackmode | Wardom Haberler | 2 | 18-12-2007 17:34 |
|
|