Konu Başlık ve içeriği hakkında uygunsuzluk bildirimleriKonudaki başlıktan da anlaşılacağı gibi, bazı konularda dengeyi kaçırdığımız olur zaman zaman, bu konu başlığından bu durumun değerlendirilmesini ve arkadaşların pm yoluyla değil de, bu konu altında bunları dile getirebiliriz.
Konu HasretGÜMÜŞ tarafından açılmış, 1153 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Konu Başlık ve içeriği hakkında uygunsuzluk bildirimleri konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 1153. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
Üye numarası: #129311 Yer: SAMSUN-Kuşadası- AYDIN
Karma etkisi: 37822
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3781291
|
Konudaki başlıktan da anlaşılacağı gibi, bazı konularda dengeyi kaçırdığımız olur zaman zaman, bu konu başlığından bu durumun değerlendirilmesini ve arkadaşların pm yoluyla değil de, bu konu altında bunları dile getirebiliriz.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=480876 Örnek; xxxxxx adlı kullanıcı yorumunda editleme yapılmasını talep ediyorum, kelime argodur ve foruma yakışmayacak şekilde ağır kaçmıştır. Kod:
linki buraya yazınız. wardom adına düzeltilmesi gereken bir çok şeyin arkasında durduğumuz gibi aynı orantıda uygulanan işlemler hakkında da bilgi sahibi oluruz. Her konuda ve içerikteki bildirimi buradan sunabiliriz. Bu bir ispiyon değildir, düzeltilmesi ya da editlenmesini gerekli gördüğümüz, bazı isteklerdir. Kullanıcıların bir nev-i gensorularıdır. İlgili arkadaşlar arttıkça mutlu olurum/oluruz. Bu bölümde; 1- Birbirinizden alıntı yaparak cevap vermek yasaktır. 2- Bir kullanıcının yazdıklarına istinaden cevap vermek de yasaktır. 3- Bu bölümde irtibatta olduğunuz kişi wardom yönetimidir, unutmayınız. 4- Argo kelime kullanmak yasaktır. 5- Dilek ve isteklerinizi wardom sitesine uygun olmayan ve değerlendirilmesini düşündüğünüz ve alıntıladığınız yerleri bildiriniz. 6- Wardomun düzeni için yapılan ve uygun görülen bu uygulamayı gereksiz mesajlarla doldurmayalım. 7- Konudaki gidişata göre buradaki kurallara da müdahale edilecektir. Kolay gelsin. Düzenleyen HasretGÜMÜŞ : 21-05-2011 at 21:31. Sebep: maddeler eklendi. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Temaları Bu Başlık Altından Toplayalım (Ayrı Konu Açmayınız) | .Cumhur. | Cep Telefonları | 74 | 29-06-2010 19:43 |
| Konu Açma Limiti Hakkında | £mR@H | Önerileriniz ve Görüşleriniz | 9 | 10-06-2010 06:39 |
| acill yardim 2 konu hakkında yardım arıyorum !! | ANGELL61 | Mail Hacking ve Güvenlik | 9 | 27-04-2009 00:13 |
| bir konu hakkında yardım bilenler vardır elbet | rocers21 | Oyun Genel | 26 | 11-12-2007 23:55 |
| Windows Vista Hakkında Bilmek İstediginiz Herşey Bu Başlık Altında | .::Lord42::. | Windows Vista | 1 | 05-09-2007 16:07 |
|
|