koşulları taşıyan yazılımcı arkadaşlar bir baksınlar bu iş ilanınaJunior Yazılım Geliştirme Uzmanı (Ref:YAZ014) Genel Nitelikler: √ Eğitim hayatının kaymağını bilgisayar mühendisliği okuyarak yemiş, √ Aperitif olarak 1 - 2 yıllık yazılım geliştirme tecrübesi olan, √ Laf salatası yapmayan
Konu metatron tarafından açılmış, 64 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
koşulları taşıyan yazılımcı arkadaşlar bir baksınlar bu iş ilanına konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 64. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39488 Yer: kripton
Karma etkisi: 42827
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4280084
|
Junior Yazılım Geliştirme Uzmanı (Ref:YAZ014) Genel Nitelikler: √ Eğitim hayatının kaymağını bilgisayar mühendisliği okuyarak yemiş, √ Aperitif olarak 1 - 2 yıllık yazılım geliştirme tecrübesi olan, Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=521869 √ Laf salatası yapmayan aksine analitik düşünüp fıstık gibi kod yazan, √ Su gibi İngilizce konuşan, √ Ekip çalışmasında kuru fasülye pilav uyumuna sahip, √ Araştırma ve problem çözme becerileri ile parmak ısırtan, √ Kebap yapmayı sevmeyen aksine dinamik çalışma temposuna ayak uydurabilecek, √ Yayla çorbasını sevmese bile askerlikte “Yaylalar yaylalar!” demiş, İş Tanımı: √ Dünyanın en büyük mutfağında yazılım çözümleri geliştirme ekibinde yer alacak, √ Menüsünde ASP.NET, C#, SQL, HTML, DHTML, JavaScript, XML, AJAX bulunan, tercihen Commerce Server ve MS CRM Dynamics de sunabilen, √ Hamuru internet ve web uygulamaları ile yoğrulmuş, Junior Yazılım Geliştirme Uzmanı arıyoruz. Şehir/Ülke: İstanbul (Avr.) İlan Tarihi: 02.02.2012 Personel Sayısı: 1 http://firma2.kariyer.net/jobsearch/...d=&tss=1&bsn=1 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #431550 Yer: ★ ★ ★ Я не знаю ★ ★ ★
Karma etkisi: 7378
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 737147
|
kaç para alır ki daha üni bitmedi bitirene kadar beklerler mi acaba
![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Sorun çok arkadaşlar | hayaletturk | Yardım | 3 | 27-02-2007 01:43 |
| Bi bakarsanız ii olacak arkadaşlar | prens_kursat | Web Hacking ve Güvenlik | 8 | 05-10-2006 22:47 |
| arkadaşlar bana kurt saldiri geldi bir yadimci olurmusunuz. | muratdur | Web Hacking ve Güvenlik | 16 | 21-07-2005 21:50 |
| E-kitap bölümü (arkadaşlar lütfen destek olun) | lancelot_4141 | Genel | 29 | 07-07-2005 11:55 |
| amatör ruhlu , profesyonel bakış açısına sahip arkadaşlar | jeton | Genel | 3 | 03-05-2005 03:27 |
|
|