Kotasıza bağlanamıyorumArkadaşlar şimdi durum şu İPScanla bazı Adsl şifreleri yakalıyorum bazıları kotalı bazıları kotasız.Kotalılara modem ayarlarını yaptıktan sonra bağlanıyorum ancak kotasızlara bağlanamıyorum.Benim istediğim kotalılara dokunmamak ancak kotasızlara bağlandığımda sayfa açamıyorum nedeni
Konu erdemcc tarafından açılmış, 335 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Kotasıza bağlanamıyorum konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 335. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #80464
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaşlar şimdi durum şu İPScanla bazı Adsl şifreleri yakalıyorum
bazıları kotalı bazıları kotasız.Kotalılara modem ayarlarını yaptıktan sonra bağlanıyorum ancak kotasızlara bağlanamıyorum.Benim istediğim kotalılara dokunmamak ancak kotasızlara bağlandığımda sayfa açamıyorum nedeni hakkında fikri olan varmı acaba Tşk ler ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #206 Yer: :P
Karma etkisi: 51
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4257
|
Santral türüne, bağlantı moduna ve protokollere göre değişir bu durum..
Mesela ben ALCATEL santrallerle altyapısı kurulmuş bir şehirde, FASTMODE bağlantıda kotasiz parolalarla baglanabiliyorum, 1 ayda 10 GB'a yakın download yapmıştım.. Ama şu an bulunduğum şehirdeki adsl santraller Meteksan santrallerden oluşuyor, ve FASTMODE değil, INTERLEAVED modda çalışıyor, kendi parolamdan başkasını kullanamıyorum.. Biraz şans işi.. Bazı şehirlerde olur, bazılarında olmaz.. (FASTMODE ve INTERLEAVED MODE sizin değiştirebileceğiniz bir ayar değildir, tamamen santral tabanlıdır.. telefon hatları yeni olan şehirlerde genelde FASTMODE kullanılır, fakat altyapıları eski olan şehirlerde veri kaybı fazla olacağından INTERLEAVED mode açıktır.. edit: söylemeyi unuttum, senin telefon numaranın ilk 3 hanesiyle aynı kodu taşıyan birinin parolasını denersen şansın daha da artar.. Çünkü Alcatel santrallerde sadece local portlara bağlanabilirsin, yani telefonun 225 20 10 ise, sadece 225 ile başlayan kişilerin aboneliklerinden bağlanabilirsin.. Düzenleyen Genius : 10-09-2006 at 14:13. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
|
Bilgi için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19215 Yer: Broadcast (255.255.255.255)
Karma etkisi: 352
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 34262
|
kotasızlar genelde devamlı iternette kalıyor
size achizae tavsyem başkalarının şifrelerini kullanmamanız çünkü ttnet artık ciddi anlamda log almaya başladı ve hakkıızda yasal işlemde bulunablirler. (bizzat bu çalışmalara katıdım ) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak