Kubuntu 7.04S.a Arkadaşlar 15 Dk Önce kadar kubuntu 7.04 kurdum ve şu anda sorunsuz bütün driverlarımı tanıdı webcam,parmak izi okuyucum,mic,wireless,bluetooth vb işte herşey sorunsuz ancak şu tar.gz uzantılı dosyalar ile başım
Konu E.İskenderli tarafından açılmış, 481 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Kubuntu 7.04 konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 481. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
Üye numarası: #113325 Yer: Türkiye/Antalya/Merkez/Lara
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 20845
|
S.a Arkadaşlar 15 Dk Önce kadar kubuntu 7.04 kurdum ve şu anda sorunsuz bütün driverlarımı tanıdı webcam,parmak izi okuyucum,mic,wireless,bluetooth vb işte herşey sorunsuz ancak şu tar.gz uzantılı dosyalar ile başım dertte malesef
Adobe Flash Player 9.tar.gz İsimli Bİr Dosya İndirdim Youtube Vb Siteler İçin Gerekli Olduğu için ancak bir türlü kuramadım çıldırmak üzereyim Wine Emulator ü de Kuramadım Malesef Firefox'un Üzerinde Yüklü Gelmedi Malesef Flash Player vee Adept Yöneticisi(Paketleri Yönet) Buradan Sadece Berlyi İndirebildim Onun İçerisinde Flash Wine Vb Şeyler Mevcutt Ancak Yükleme İçin Sağ TIklıyım İnsstall dİYORUM Kurmuyor Anlaya bilmiş değilim sorunu nasıl hallede bilirim Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=170406 Ha Bu Arada Ufak Bi Kaç Sorum Daha Olucak Güncelleme Yöneticisinden Ubuntu 7.10'A Nasıl Terfi Edebilirim?? Yani Ubuntu 7.04 Varken Update Manager dan 7.10'a Yükselt die bir seçenek Mevcuttu ancak kubuntuda böyle bir şeye rastlıyamadım ![]() youtubeden Kiba-Dock Diye birşey Gördüm Aynı Mac OSX Dock u Gİbi Çok Güzeller Çok Hoşuma Gitti Nasıl İndirebilirim,Nereden ve Nasıl Kurulum Yapabilirim Şİmdiden Çok Teşekkür Ediyorum ÇOk Sağolun ... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2005
Üye numarası: #35128
Karma etkisi: 679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 66961
|
.tar.gz dosyalarını kurmanın çok basit bir yolu vardır.
Ya arşivi açarsın yetkili kullanıcıyla sistem klasörüne kopyalarsın. Ya da kendine özel bir kurulumu vardır. Şimdi şunu yap. Belgelerinde kurulanlar diye bir klasör oluştur. Bu tar.gz dosyasını oraya taşı. Ve Adobe Flash Player isimli klasöre çıkart. Bu klasörün içinde mutlaka readme dosyası olacaktır. Klasördeyken sağ tıkla, konsolu burada çalıştır de, ya da onun gibi bir şey olması lazım. Root girişi yapmalısın önce. Sonra ne anlatıyorsa readme dosyasında onu uygula. Mesela Kod:
make make install Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=170406 Daha ayrıntılı bilgi için forumda basit bir arama yapabilirsin. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|