Kum Torbası Alacağım Yardımlarınızı BekliyorumMerhaba,bir kum torbası almak istiyorum bu işi profesyonel olarak yapmıyorum.evde kondisyonumu arttırmak için yapacağım.1.5 sene body yaptım ama biraz seri olmak ve nefesimi kontrol etmek istiyorum.Bir bodyci kum torbasına 10dk
Konu kroteam15 tarafından açılmış, 462 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #422869
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 167305
|
Merhaba,bir kum torbası almak istiyorum bu işi profesyonel olarak yapmıyorum.evde kondisyonumu arttırmak için yapacağım.1.5 sene body yaptım ama biraz seri olmak ve nefesimi kontrol etmek istiyorum.Bir bodyci kum torbasına 10dk vurabilirken bir boksör 1saat vurabilir.Bende bunlardan etkilenerek bir kum torbası almaya karar verdim kum torbasından anlıyan arkadaslardan öneriler alabilirmiyim ![]() sizce hangi kum torbası bana uygun olur? (not:kum torbasının boyu fazla sorun olmayacaktır) 1.Kum torbası ![]() Ebat:65x25cm Dış materyali:Poliüretan Net Ağırlık:10kg Fiyat:35.40 2.Kum Torbası ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=403176 Ebat:60x20cm Fiyat:29.84 |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|