Kürt İstilası ve Gerçekleri[http://video.yahoo.com/watch/5655207 vıdeo yu ekleyemedım.sadece lınkını ekleyebıldım
Konu tarıkbuğra tarafından açılmış, 1379 kişi tarafından görüntülenip, 21 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Kürt İstilası ve Gerçekleri konusundaki toplam yorum: 21, okunma sayısı: 1379. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2009
Üye numarası: #389315 Yer: BİZE HER YER TRABZON
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 499562
|
[http://video.yahoo.com/watch/5655207
vıdeo yu ekleyemedım.sadece lınkını ekleyebıldım |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2010
Üye numarası: #458534 Yer: li
Karma etkisi: 10905
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1090358
|
Dış güçleri oyuncakları
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2010
Üye numarası: #480577
![]() Karma: 10
|
gercekler paylasim icn saol
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39488 Yer: kripton
Karma etkisi: 42827
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4280084
|
bi kısmını izledim şimdi, fırsat bulun ca gerisini de izliicem. cok güzel bi belgesel, izlediğim kadarıyla herkese izlemesini de tavsiye edebileceğim bi döküman.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2009
Üye numarası: #389315 Yer: BİZE HER YER TRABZON
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 499562
|
konu güncell..
vatanını seven her Türk evladının bu vıdeoyu ızleyerek bılınçlenmesını diliyorum |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2008
Üye numarası: #227403 Yer: istanbul
Karma etkisi: 14755
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1475048
|
sonuna kadar izledim eline sağlık türk kardeşim eksik olma..
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2007
Üye numarası: #138051
Karma etkisi: 37
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3233
|
ömrümde izlediğim en saçma şey
) bölgeye yatırım yapılmadığını söyleyenlere nüfusunuz artıyor diyorlar ) yatırım yapılma ile nufüs artışı arasında bir bağ olduğunu ilk kez duyuyorum. yapmayın yahu bu çocukça şeylere inanlar hala var mı? inanıyorsanız size diyecek bir şey bulamıyorum. bahçelinin matematiğe getirdiği ve matematikçiler arasında gayet komik bulunan 2009 meselesi gibi olmuş )Düzenleyen golgeoyunlari : 10-09-2010 at 18:43. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #264108
Karma etkisi: 79
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7581
|
bak kardeşim genelde bu tür saçmalıklara cvp bile yazmam ama böyle ciddi bi forumda senin kuyruk acın sebebiyle tüm kürtleri kötülemen yanlış ... madem istilacı kürtler diye bi başlık atacaksın önce bi araştır öyle kulaktan dolma şeylerle rezil olma buyur biraz oku
http://tr.wikipedia.org/wiki/K%C3%BCrt#K.C3.B6kenbilim ve türklerin anadoluya gelişini eğer ilkokula gittiysen duymuşsundur hatırla moğollardan kaçan türk boyları başta ertuğrul gazi olmak üzere anadoluya göçebe olarak gelmişlerdi milatan sonra 12. yüzyıl ... kürtler ermeniler süryaniler rumlar türklerden önce bu topraklardaydılar wikipedi veya istediğin yerden araştır nasılsa moraracaksın ... şimdi kim sonradan gelmiş ve işgal etmiş oluyor işin diğer yüzüne bakalım kürtler neden türkiyeyi karıştırıyor ... lazlarda türk bayrağı altında yaşıyor ama hiç ülkeyi karıştırmıyorlar muhabbetine ... ilk olarak türkiyeyi karıştıran kürtler değil türkiyenin büyümesini istemeyen kişiler ve kurumlardır örneğin ergenekon çetesi ikinci olarak ben kürt kökenli türkiye vatandaşıyım ve ülkemi en az senin kadar seviyorum ... şu anda 10 yıl öncesine oranla daha çok seviyorum hatta ülkeme ve osmanlıya aşık bir insanım ama şu konuda bende rahatsızım ben kürdüm ama kürtçe konuşamıyorum peki neden ? çünkü yıllardır kürtçe konuşmak yasaklandı lazca yada ermenice konuşmak yasaklanmadı bu ülkede fransız ermeni rum okulları var ama sizinle birlikte yüzyıllarca yaşayan kardeşleriniz milli mücadele döneminde sırtınızı kollayan insanlar benliklerini ve kültürlerini korumak ve yaşatmak için çabalarken sizin gibiler burası türkiye kürtçe konuşamssınız eğer konuşacaksanız başka yere gidin diyen insan şeklindeki hayvanları show tv veya star tv den izledik ahmet kaya sadece kürdüm dediği için çocuklarından ülkesinden uzaklara sürüldü aynı şey senin babana yapılsa ne hissederdin ... Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=419118 şimdi hem kendiniz başka yere gidin diyorsunuz hemde kürtler türkiyeyi bölüyor gibi saçmalıkları konuşuyorsun milliyetçilik yapıcam diye saçmalama çünkü milliyetçilik ile ırkçıkıl arasında ince bir çizgi vardır ve senin gibi gerzekler o ince çizgiyi farkedemez ... Düzenleyen noncelalreis : 05-10-2010 at 12:04. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
En Agresif Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #66357 Yer: AYDIN
Karma etkisi: 26968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2695061
|
Gerçekten güzel bir belgesel...
Bu kısırlaştırma olayı ile ilgili akp iktidarıda sabıkalı... Bir zamanlar Toroslarda gezen Türk göçerlerinede doğum kontrolü adı altında kısırlaştırma uygulanmıştı... Mafya konusuna gelince ... Yaşadığım şehir olan Aydın da... MHP nin tayyip ile ilgili astığı afişi indirten vali... emniyet müdürü... ve Milliyetçileri tahrik eden emniyet müdür muavini kürt mafyası için kılınıkıpırdatmamaktadır... Düzenleyen alpi_09 : 05-10-2010 at 12:08. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2010
Üye numarası: #483524
Karma etkisi: 326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 32411
|
Paylasım için tskler ..
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Cool Üye
|
yha hocam ne dış güçleri sende şunu izle
http://www.facebook.com/#!/recep.tay...fanpage?ref=ts ezberleri bozalım ![]() |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Cool Üye
|
Alıntı:
![]() bizde bi laf vardır zengin parasına sarılır fakir karısına ![]() olay bundan ibaret mesela avrupa ülkeri isviçre mesela ingiltere mesela isveç bunların nufusu neredeyse istanbulun nufusuyla aynıdır ama amerika çin veya hindistana bak millet fakirlik içinde ama nufus çok fazla nufus bu tür saçmalıklarla değil ekonomik oran ve ülke refahıyla orantılıdır ... |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #346326 Yer: Kemer/ANTALYA
Karma etkisi: 12409
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1240510
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Cool Üye
|
hocam emin ol yeni nesil kürtler yani cahil olmayan kesim benden güzel şeyler düşünüyorlar bu tür düşünenlerin oranıda yüzdeye vursak yüzde 95 civarındadır geri kalanlar ise yani yüzde 5 kısım doğudaki teröristler ile birlikte korkarak yaşayanlardır yok öyle değil dese terörüstlerin çekip vuracağı kişiler veya bu oyunlardan rant elde edenlerdir geçenlerde polis olan bir arkadaşım vardı oda kürt ... çocuk polis okulu bitince terörle mücadele şubesinde çalışıcam diyordu çevresinden o kadar baskı görmüştü ki bu oyunun bitmesini çok istiyordu çünkü doğuda yaşamak 10 yıl önce çok ama çok zordu yha düşünsene tek kelime türkçe bilmiyorsun ama kürtçe konuşmak yasak ne kadar komik ...
Düzenleyen noncelalreis : 05-10-2010 at 12:41. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2009
Üye numarası: #319904
Karma etkisi: 1217
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 121355
|
wlaha kardeşim ben bir kürt aslıılı türk olarak izlediğim en saçma şey ben askerliğimi hakaride ağrdıda gezerek yaptım tererüst kovalıyarak adamlar bu ülke için gerek türk gerek kürt geçmiştedde günümüzdede canlarını veriyor 2 3 çapulcu yüzünden bütün herkezi karalamak doğru deil !!!!
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|