Kurtlar Vadisi yayından kalktı!Arkadaşlar bildiğiniz gibi izlenme rekoru kıran kurtlar vadisi Perşembe günü itibarı ile yayından kaldırıldı;Bunun nedenie SIRF TÜRKİYENİN GERÇEKLERİNİ YANSITMASIYDI!Pana filmin yaptığı açıklamada Dizinin internet veya dijital platform yoluyla izliyicisiyle buluşacağı
Konu sotlucky tarafından açılmış, 5311 kişi tarafından görüntülenip, 93 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Kurtlar Vadisi yayından kalktı! konusundaki toplam yorum: 93, okunma sayısı: 5311. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #56204
Karma etkisi: 6439
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 642854
|
Arkadaşlar bildiğiniz gibi izlenme rekoru kıran kurtlar vadisi Perşembe günü itibarı ile yayından kaldırıldı;Bunun nedenie SIRF TÜRKİYENİN GERÇEKLERİNİ YANSITMASIYDI!Pana filmin yaptığı açıklamada Dizinin internet veya dijital platform yoluyla izliyicisiyle buluşacağı açıklandı.Arkadaşlar Gelin bu olayı protesto edelim!Ben şahsen yayından Kaldırılmasını hiç Doğru bulmuyorum.:@
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #33887
Karma etkisi: 1772
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 176260
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #76903
Karma etkisi: 6
![]() Karma: 68
|
ben cok fazla izlemezdim hatta mafya konusunda onaylamiyordum
ancak teror izlenebilirdi gerckleri gosterecegini bilen hukumet ve rtuk ittifaki gene yapacagini yapti artik burama geldi ve insanlar da resmen okuz , cahil artik ne diyim bu hukumet gitmeli (onlar gitsin kurdistan kursun) sana biraz katiliyorum yani |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #50271
Karma etkisi: 10
![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 348
|
bencede ama nasıl protesto etcez elimizden bişey gelmez
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #56200 Yer: sessiz,karanlık sokaklar...
Karma etkisi: 1178
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 116791
|
bu bir milli meselemi sence....güncel de bu konu var zaten....
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2006
Üye numarası: #98315 Yer: İstanbul/Gültepe ;)
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 14221
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #1
Karma etkisi: 10955
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1094113
|
Olayı dizi yayından kaldırıldı diye basitleştirmek işin arkasındakilerin zaten bizden beklediği davranıştır. Kurtlar Vadisi Terörün yayınlanmaması bu ülkede özgürlük olmadığının en büyük kanıtıdır. Kartel medyası gücünü gösterdi ve dizinin yayınlanmasını isteyen milyonlardan çok daha güçlü olduğunu suratımıza vurdu.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=120833 Bugün bir dizi ile başlar, yarın internete, öbür gün evimize kadar girerler... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #102633
![]() Karma: 10
|
birtakım mihraklar gerçeklerden rahatsız olduğu için yayından kaldırdılar kansızlar
bu millet uyuyormu nerede bu devlet ülkücü ruh canlanıyor milliyetçi zihniyeti törpülemeye kimsenin gücü yetmeyecek |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47801 Yer: im KALBİN
Karma etkisi: 44090
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4407476
|
mehmet, sana katılmamak mümkün değil.
Saçma sapan program ve diziler yayın imkanı bulurken, gerçekleri (en azından bir bölümünü) deşifre eden Kurtlar Vadisi gibi dizilerden kimlerin korktuğu ortadadır. Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #10972 Yer: Afrika'da kanat çırpan bir kelebeğin, Güney Amerika'da yaptığı kasırgayı istiyorum,KAOS istiyorum...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 310994
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #102633
![]() Karma: 10
|
olay dizi olayı diil
şekilci olmadan altımızı kazanları farketmemiz lazım bu sadece bir başlangıç son zamanlarda milliyetçiliğin altını kazmaya,içini boşaltmaya çalışan tartışma programlarına dikkat |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #10972 Yer: Afrika'da kanat çırpan bir kelebeğin, Güney Amerika'da yaptığı kasırgayı istiyorum,KAOS istiyorum...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 310994
|
hocam farkındayız içini rahat tut galyana gelmeyelim derim...bu şekilde bizi kışkırtmak istemedikleri ne malum?
bi taraftan özgürlüğümüze darbe vuruyorlar,bi taraftan milliyetçiliğimiz körüklüyorlar,bi taraftan dinimizi suistimal ediyorlar yada sömürüyorlar... Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=120833 olaylara çok geniş açılardan bakmak lazım aslında(1 sayfa yazılır bu konuda ama konumuz bu değil) sizce bunlar doğal mı?tabi ki değil... allah hayır eylesin sonumuzu,ama genede keskin sirke küpüne zarar,müsterih olmakta fayda var... o bir alay kudurmuş it köpek takımı,kendi salyasında boğulur yakında... |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #6013 Yer: istanbul (her an her yerinde olabilirim)
Karma etkisi: 123
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 11369
|
Estergon'unda dediği gibi televizyonda o kadar saçma sapan programlar var onlara ses çıkaran yok ama terör gerçeğinin günışığına çıkması bazı kesimlerin işine gelmedi inşallah televizyondan devam edemessede internetten ve sinemadan devam ederler....
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #8267 Yer: JamaicA
Karma etkisi: 1124
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 111428
|
her yere açılmş konu
her yerde aynı cewabı yazdım kaldırılması çok ii oldu;çogu insan Türkiye'yi polatın kurtarıcagını sanıp zamanında askerimnz başına geçirilen çuvalın da intikamını kvIrak filmnde aldıgını zannediyordu tabi kv ile bence birçok dizi ve aptal sabah programları da kaldırılmalı rtük umarım bunu tek kv için yapmaz yoksa ark niyet arar insanlar bu işte |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #1
Karma etkisi: 10955
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1094113
|
Milliyetçilik değil ancak Türkçülük ülkemizde yükselen ve de yükselmesi gereken değerlerdendir.
Galeyana gelinecek bir zamanda olduğumuzu düşünüyorum; meseleye en basit yanından bakarsak özgür olduğumuzu düşündüğümüz ülkemizde bir takım güçler istemediği için gerçek bir sebebi olmadan dizi izlememiz engelleniyor... |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|