Kürtlerle Türkler birlikte mi savaştı?[sıze=4]edit: Türk kürt kardeştir. Pkk kalleştir. Konu amacından çıktığı için editledim.[/sıze]
Konu Ramiz46 tarafından açılmış, 1138 kişi tarafından görüntülenip, 25 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #350632
Karma etkisi: 8961
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 895745
|
[sıze="4"]edit: Türk kürt kardeştir. Pkk kalleştir. Konu amacından çıktığı için editledim.[/sıze]
Düzenleyen Ramiz46 : 01-09-2009 at 02:40. |
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #78696 Yer: Adana
Karma etkisi: 15116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1510874
|
Aslında hep bunu merak etmiştim. İlginç rakamlar. Ama buna kaynak eklersen daha sağlam bir konu olur.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2009
Üye numarası: #333742
Karma etkisi: 1263
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 125907
|
ben inanmıyorum kürtleerin savastığına zaten ne kadar kürtle tanıştıysam yüzde 80 i yaramaz cıktı .. onlara acıyorum sadece kandırılmış topluluk
|
|
|
|
|
#4 | ||||
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #83451
Karma etkisi: 564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 55871
|
Alıntı:
|
||||
|
|
|||||
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #350632
Karma etkisi: 8961
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 895745
|
Vallahi Bugün televizyonda hepar başkanı Osman Pamukoğlu'dan duydum. İnternette araştırayım dedim. Ama sağlam bir kaynak olduğu söylenemez. Sadece Osman Pamukoğlu'nun dedikleriyle aynı.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #10951
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 45
|
Sana katıilmıyorum arkadaş bunlar safsata ben kıbrıs harbinden biliyorum ve hatırlıyorum
batı illerimizde karartma yapılıp kimse evinden çıkmaz iken güneydoğudaki başta diyarbakır.Mardin.Van illeri olmak üzere insanlar savaşa gitmek için Askerlik şubelerinin önünde kuyruğa girdiler ne çabuk UNUTULDU kendinize ve bu ülkeye yazık etmeyin duşmanlık tohumlarızı toprağa gömün artık sonra hepimiz pişman olacak YAZIK Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=305091 Unutulmasın bu ülke hepimizin. |
|
|
|
|
#7 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
Üye numarası: #357498 Yer: kocaeli körfez
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3354600
|
Osman pamuk oğlu yalan söylemiş. Git çanakaleye gör. Hata araştır bakayım ermeniler giderken neler demiş.
Sen tanıdığım kürtlerin %80 yaramaz dersen. Bilki yaramazlık sende var ki bütün yaramazlığ etrafına toplamışsın. Ecdadınız kalksa yerinden yazdıklarınız karşsısında sizlerden utanır. ! dünya harbinden önce Btils'de yaşayan müslüman kesimin nufusu 100.000 civarı iken savaş sonrası 15.000 ne düşmüş.Bu ülke benim diyen bir türk kadar unutma ki bu ülke bir kürt kökenli vatandaşınındır. Siz bunu kabul etmeseniz. Kaybeden bizler oluruz. Alıntı:
![]() Düzenleyen uygarozdemir : 31-08-2009 at 21:43. Sebep: flood |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2009
Üye numarası: #320572
Karma etkisi: 4
![]() Karma: 10
|
arkadaslar aratırmıssınız harıka cok guzel bakın birde ben fıkırlerımı solıcem benım babam kore gazısı dedem ıse kurtulus savasında kuva-i miliiyeden di ben babamdan duydum dedemın ne yaptıgını ıngılız askerlerı dedemın hanına gelmısler dedem ıse buyrun demıs ıcırmıs ıcırmıss ıcırmısssss ... sızan ıngılız askerlerını aılesını dısarı cıkardıkdan sonra kendı hanı ıle bırlıkde yakmıs ben Ataturkcu dusunce dernegıne uyeyım asla sag yada sol tutmam benım ulkeme PKK bile faydalı olcaksa ona verırım yanlıs anlamayın tek sartım ULKEME TURKIYE CUMHURIYETINE FAYDASI olsunda ne olursa olsun sımdı ben bır kıtap okumustum dernekde su anda ergenekon nedenı ıle bır cok arkadasım goz altına alındı ben gıtmıorum korkuorum goz altına alınmaktan kıtaplara el konuldu bakın videoda yada orda burda bır kaynak cıkar once hammadeler yok edılır daha sonra ustune yenı kıtap yenı bılgıler daha sonra bazı zekı arkadaslar ıse hemen foto cek vıdeo yap neyse cok guzel oyun kuruluor ve oynanıor yazan ve oynayan aynı kısıler bakın arkadaslar ıste asıl gercek olan budur :
1.)horasandan anadoluya yerlesmeye gelen turkler bızans ıle gırdıgı ılk savası kaybetmıs ve anadoluya tam anlamıyla gırememıstı sadece bakın cumleme dıkkat edın ve med devletı dedıgımız yanı bugunku guneydogu anadolu yada mezepotamya toprakların da bulunan kurtler anadoluya gırıs savasımızda yardımcı oldular yanımızda savastılar. 2.) osmanlı devletının savasmadan aldıgı tek devlet med devletıdır. (kendı ısteklerı dogrultusunda katıldılar osmanlıya) 3.)kurtulus savasında kurtler bole sole dıorsunuz ayaklanmayan ırk varmı ? Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=305091 sayıyorum : lazlar (pontus rum hayalını gerceklestırmeye calıstılar) cerkezler (ermenılerle ısbırlıgı yaptılar) araplar (elımızden dırek ırak kerkuk ve dıger arap toprakları gıtmedımı) kurtler ise (şeyh bilmem ne adını unuttum bunun ayaklanması oldukı butun kurtlerı aynı kefeye koyup ceza landıramazsınız) 3.)amerika generalinin bir sekreteri geldi bizim askerlerimiz ırakta teror avına cıktıgında bu sekreter dogudakı butun ıl ve ılcelerı gezıorlardı bunların burda ısı ne sınır kapısında tv televızyonlarının hepsıne yakalandı tabı bunuda haberturk art ulusal vb... gıbı kanallar arastırdı adam bızım topragımızda anket yapmış kurtlere soru su sıze ayrı kurdıstan dıye bır devlet kursak bu bolgede istermısınız ? Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=305091 cvp oranını soluorum merkez için %45 evet %55 hayır sınır koylerı %23 evet %77hayır bu anketı buldular hayırların nedenı arastırıldıgında ıse karsılarına su cvp cıktı bu ulkede secme secılme hakkımız var ıstedıgımız dılı konusuoruz kız alıp verıoruz meclıse ıstersen adaylarımız gırıor ulkeyı yonetmede soz hakkımız oluor bız ozguruz burda ıstedıgımızı yapabılıoruz bızım ulkemız gıbı neden bolelım ulkemızı cevap bu kaldıkı su anda ergenekon dedıgımız olay ne bu kadar kıtap ve benzerı kaynaklar yakıldı bunlar nedır kımse bılmıor kulakdan dolma vıdeo vb...... seylerle bu ıs olmaz bız turkıye cumhurıyetı olarak dunyanın en zayıf ulkesıydık kurtulus savasında dunyanın en guclu 12 devletını yendık beyler asıl SIMDI UYANIN nasıl yendık Bır olduk tek vucut olduk nufusumuzun yarısını feda ettık bu dagdakı 3 5 capulcuya mı kalcak kaldıkı bu dagdakılerın bası sandıgınız gıbı kurt deıl denemesı bedava ben ıllakı ulkeyı bolmek ıstesem kurt olsam neden dıyarbakırı mardını urfayı batmanı vanı sırnagı vurayım ????????? deneyın kurtu kurde vurduramazsınız bunların bası ermenı ve yahudı lobısınde gelmekde ulkemızde oyun oynanmakda ben turkum arkadaslar hemde en harbısınden emın olun ben bu ulkenın bırlık ve berabelık ıcınde olmasını ısteyenlerdenım bırakalım bole seylerı bızı bolmelerıne ızın vermeyelım kurtmus turkmus vıdeosu yazısı yada baska seylerı gordugumuzde ızlemeyelım yorum yapmayalım onlar kendı kendını yesın arkadaslar bakın bu zamana kadar olan butun genel kurmay baskanlarının hepsını toplayın cogu kurttur lutfen yalvarıorum sıze ayırım yapmayalım bızler kardesız dagdakı 3 5 capulcuya bakıpda herkesı atese atmak kolay kolay olan guzel deıldır zor olan emek verdıgımız kıymetlıdır gelın kıymetlı bır sey yapalım hepsını bır tutmayalım arasından ayıklayalım emın olun arkadaslar bız kazanacagız Amerıkada bunu yapmadımı zamanında zencılere bakın sımdı amerıkada soz sahıbı bır cogu ve hepsı vatan sever su anda benden bu kadar fıkrınıze saygı duyuyorum herkeze kolay gelsın iyi geceler |
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #196073 Yer: LALELİ
Karma etkisi: 46193
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4618574
|
sorunumuz kurt-turk sorunu değıl aslında..bize bu şekılde yansıtılarak ulke parçalanmak ıstenmekte...maşalar seçilirken zamanında farklı kutuplardan seçilmiş..3-5 tane pkk çapulcusundan dolayı tum kurt kardeşlerimizi suçlayamayız..fakat ulkeyı o hale cevırdıler kı..bu durumdan nemalanan şerefsızler..her turlu kavram kargaşası yaratarak..ülke butunlugunu parçalamayı ddusunmekte..
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=305091 ama bu ulkeyı bolmeye kımsenın gucu yetmez ... her turlu oyun cevrılıyor arkadaşlar. bende azerı goçmenıyım-bi başkaası adige--diğeri kürt--ne farkeder.. öenemli olan yureklerdekı ulke sevgısı |
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #92 Yer: istanbul
Karma etkisi: 3185
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 317676
|
abi yapmayın böyle şeyler. bas bariz ayrımcılık + etnik kökencilik + ırkçılık oluyor. bu vatan hepimizin...
|
|
|
|
|
#11 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2009
Üye numarası: #320572
Karma etkisi: 4
![]() Karma: 10
|
lutfen bılgı edının okuyun bole can acıtıcak seyler yazmayın arkadaslar lutfen yalvarıorum ıstemeden maşa olmayalım ne demısler TURK KURT KARDESTIR PKK KALLESTIR O KADAR............
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #64431 Yer: ANKARA
Karma etkisi: 8545
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 853332
|
Kaynaksız yalan dolan Allah blir kiğm karaladı bunlardan..Büyüklerimizden birinci ağızlardan dinledik savaş hikayelerini,Kürtlerin ve Türklerin beraber savaşırken çektiği sıkıntıları..hey yavrum hey..adam gibi konular açın
![]() |
|
|
|
|
#13 | |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
Üye numarası: #358911 Yer: siz Yurtsuz
Karma etkisi: 467
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 46443
|
Alıntı:
Arkadaşa Katılıyorum Bence Böyle Bir Konunun Burada Açılması Tamamen Yanlıştır . KÜRT Ve TÜRK Hakları Kardeştir Ve Yıllarcada Böyle Kalacaktır .. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2009
Üye numarası: #320606 Yer: Yoksa Kalbinde Sevgilim, Merak Etme Ben Ayaktada Giderim
Karma etkisi: 1252
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 124873
|
Kürt türk kardestir ortalıgı karıstıran pkk.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #308955 Yer: 'im seni ben
Karma etkisi: 916
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 91226
|
Kan davası gıbı bıtmedı su kurt davası Ben macurum cokta kurt arkadasım vardır yaklasık 300 400 tane toplasan aralarında 150 tane ipn. cıkar yanı heryerde ıpn. cıkar %80 dıye genelleme yapamazsın bak doğu anadoludakı cocukların annelerıne onlarda evlatlarını kaybedıyorlar .Bence su an yasanana bakmak lazım yok sız boyle yaptınız eskıden yok sız soyleydınız dersen bı ınsan ogluna devamlı bır sekılde adamın ıcınde nefret yoksa bıle uyanır sacmalıga gerek yok'tabı kurtlerın bazı kesımlerının kendılerıne has ozel ıstek de bulunmadıkları surece kı bu soyledıgımı destekleyenler anlıyacaklardır
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|