LAN ToplamaMerhaba Arkadaslar evde internete bagli bir uydu cihazim var bu uydu cihazinin hangi ip adresiyle hangi porttan iletisim kurdugunu hangi porttan cihaza bilgi geldigini gormek istiyorum yani kisacasi cihaz hangi
Konu xxl22 tarafından açılmış, 185 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
LAN Toplama konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 185. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2007
Üye numarası: #105226
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Merhaba Arkadaslar evde internete bagli bir uydu cihazim var bu uydu cihazinin hangi ip adresiyle hangi porttan iletisim kurdugunu hangi porttan cihaza bilgi geldigini gormek istiyorum yani kisacasi cihaz hangi ip adresinin hangi portuna baglaniyor ve cihaza hangi cip adresinin hangi portundan erisiliyor.LAN dan nasil paketleri yoplayabilirim wirelessta backtrackle filan yapiyodum ama koblolu baglantida nasil paket toplayacagim yardimci olurmusunuz.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=458928 bu arada superonline fiber internet kullaniyorum pirelli modem var Düzenleyen xxl22 : 02-02-2011 at 15:22. Sebep: eksik yazmisim |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Facebook Sayfalarınıza Hayran Toplama ve Video Yükleme Yapılır | JohnnyVicious | Trade | 18 | 19-09-2010 12:06 |
| Toplama bilgisayar alırken | ByWalkie | Donanım | 0 | 21-11-2009 13:24 |
| Sachsenhausen Toplama Kampı... | NARUTO | Türk ve Dünya Tarihi | 4 | 26-11-2006 14:53 |
| 1. Dünya Savaşı sonlarında Fransa’daki toplama kamplarında sivil Türk esirleri | NARUTO | Türk ve Dünya Tarihi | 0 | 25-11-2006 17:42 |
| Toplama bilgisayar kullanıyoruz | Masumserseri | Çöp Kutusu | 7 | 22-03-2005 17:19 |
|
|