Laptop Xp Driver Sorunu..! (Yardım)fujitsu siemens laptop var driverlerini bulmakta zorlanıyorum özellikle ekran kartında internet üzerinden online kendi bulup kuran bir driver programı varmı.? varsa öneriniz nedir. ? veya ben seri numarasını yazsam XP
Konu aerdem90 tarafından açılmış, 392 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2009
Üye numarası: #377030 Yer: Denizli
Karma etkisi: 402
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 39959
|
fujitsu siemens laptop var driverlerini bulmakta zorlanıyorum özellikle ekran kartında internet üzerinden online kendi bulup kuran bir driver programı varmı.? varsa öneriniz nedir. ? veya ben seri numarasını yazsam XP uyumlu tüm driverlerini bulabilirmisiniz.? --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- birde + packard bell alp-ajax gn3 + bu laptop var ..! Teşekürler..! |
|
|
|
|
#2 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4811
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -3190
|
Arkadaşım,fujitsu siemens in resmi sitesine girip bulmayı denedin mi?
http://tr.fujitsu.com/support/downloads_1.html Tıkla burada bulabilirsin marka model girip.. Düzenleyen EMREX : 03-03-2010 at 19:45. Sebep: eksik bilgi |
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #352766
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2122231
|
Fujitsu Siemens in marka ve modelini verirsen bulabilirim.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #183208 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 38920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3890879
|
Driver istekleriniz için sabit başlık
http://www.wardom.org/driver-ve-firm...z-t350597.html |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|