Lazarus KullanınArkadaşlar aylar yıllar sonra foruma girmek istedim. 2005 de üye olduğum bu forumdan uzun zamandır ayrıydım. Bu kısımda eskiden benimde paylaşımların olmuştu. Bu sebeple birşeyler paylaşmak istedim. Delphi kullanıcılarına bir
Konu fakirbok tarafından açılmış, 254 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Lazarus Kullanın konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 254. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2992 Yer: Gavurdağı
Karma etkisi: 192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 18361
|
Arkadaşlar aylar yıllar sonra foruma girmek istedim. 2005 de üye olduğum bu forumdan uzun zamandır ayrıydım. Bu kısımda eskiden benimde paylaşımların olmuştu. Bu sebeple birşeyler paylaşmak istedim. Delphi kullanıcılarına bir tavsiye niteliğinde konuyu açmak istedim.
LAZARUS Lazarus, delphi tadını yaşatan bir açık kodlu yazılımdır. Bu açık kodlaması sayesinde gelişmekte geliştirilmektedir. Delphi 7 kullancısıydım ve sadece windows'a programlama yapabilmekteydim. Lazarus kullanarak el terminallerine ( Wince ) program yazabilirsiniz. Ayrıca android işletim sistemi ile ilgili de güncellemeler yayınlanıyor. Yani platform sınırlaması olmayan bir yazılımdır. Üstelik indirdiğinizde hiç yabancılık çekmeyeceksiniz. İyi çalışmalar. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=498787 http://www.lazarus.freepascal.org/ |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #23426
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 10
|
Bilgilendirme ve hatırlatma için teşekkürler. Lazarusu ilk çıktığı zamanlarda duymuş ama bende daha yeni merak sardığım ve programlamayı henüz anlamaya çalıştığım için pek önemsememiştim dolayısıyla da aklımdan uçup gitmiş. Uzun zamandır linux altında delphi ide kurup çalıştırmanın yollarını arıyordum. konunuzu görünce hemen sitesine girip inceledim geçen bu onca yıl boyunca sanırım elimizde ki proje için yeterli olabilir diye düşünüyorum ve inşallah öyledir çünkü windowstan ve ona zorunlu mecburiyetten çok fena sıkılmış durumdayım
![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Pale Moon 5.0 || Mozilla Firefox'u %25 Daha Hızlı Kullanın || Katılımsız | dryusufbal | Programlar | 0 | 26-06-2011 18:51 |
| 9wr.us Hotmail Alın Msnde Kullanın ! | Sylvester Stallone | Mail Hacking ve Güvenlik | 3 | 23-07-2010 16:36 |
| Suyu İnsan Gibi Kullanın..Böyle müslümanlık olmaz..!! | Artser | Güncel | 6 | 22-06-2009 16:41 |
|
|