link değişimi yaptım google görmüyor sitemimerhaba arkadaşlar ben link değişimi yaptım bi kaç kişiyle googleye link:sitemin adını yazıyorum görmüyor ama link değişimi yaptıgımın kişilerin sitelerinde benim sitemden link aldıgı belli ne yapmalıyım?
Konu mrmanson67 tarafından açılmış, 198 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
link değişimi yaptım google görmüyor sitemi konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 198. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2010
Üye numarası: #439103
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
merhaba arkadaşlar ben link değişimi yaptım bi kaç kişiyle googleye link:sitemin adını yazıyorum görmüyor ama link değişimi yaptıgımın kişilerin sitelerinde benim sitemden link aldıgı belli ne yapmalıyım?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2011
Üye numarası: #549077
Karma etkisi: 0
|
merhaba.
http://www.pingsubmit.com/ping/ bak burdan değişim yaptıgın sitelere ping at etkisini görürsün. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2011
Üye numarası: #536424 Yer: Trabzon
Karma etkisi: 2
|
Google sen link değişimi yapar yapmaz bunu farkedip kendi sisteminde de değiştirmiyor, yani en azından sonuçlara anında yansımıyor. Eğer bu işlemi yakın zamanda yaptıysan biraz sabret, sonradan tekrar dene.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #3237 Yer: İSTANBUL
Karma etkisi: 3264
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 325575
|
sonuçlarda yer almak için link değişimini yapmana gerek yoktur.
Ayrıca yeni açılmış bir site için link değişimi yapmak google açısından olumsuz karşılanır.. google dizinine ekle öncelikle ardından bir süre sonra listelenmeye başlarsın.. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Windows 7 x86 , x64 Butun Surumler ve Butun Diller Tek Link!!! | DiabolicalMasquerade | Windows 7 | 17 | 08-10-2009 21:26 |
| www.vbextra.net link değişimi yapılır | rogge | Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) | 0 | 12-10-2008 06:28 |
| En Az Pr 3 Forumlar ile link değişimi yapılır Gelecek Pr 4 | GANJA_M | Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) | 0 | 08-02-2008 01:16 |
| Pr:4 Gpr:6 İçin Link Değişimi | Akdeniz | Webmaster Genel | 0 | 12-05-2006 22:29 |
| Tasarım sitesine link değişimi | @hm3t | Sponsorlar | 0 | 07-05-2006 00:46 |
|
|