Linkbucks.Com ile günde 30$'dan fazla kazanmak mümkünArkadaşlar merhaba, Kısaca Linkbucks nedir ? * Tumbnail resimlere ve linklere köprü olarak atanan reklam sitesi. Linke veya resime tıkladığımızda önce reklama gidiyor sonra bağlantıya gidiyor. * Bir ip'den en
Konu uzeyir1990 tarafından açılmış, 586 kişi tarafından görüntülenip, 7 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Linkbucks.Com ile günde 30$'dan fazla kazanmak mümkün konusundaki toplam yorum: 7, okunma sayısı: 586. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #162223 Yer: istanbul
Karma etkisi: 1156
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 115184
|
Arkadaşlar merhaba,
Kısaca Linkbucks nedir ? * Tumbnail resimlere ve linklere köprü olarak atanan reklam sitesi. Linke veya resime tıkladığımızda önce reklama gidiyor sonra bağlantıya gidiyor. * Bir ip'den en fazla 30 tık sayıyor. * Usa,canada ip'leri en çok para getiriyor ve Score puanı: %100 oluyor * Türk ip'lerinde scor %25'te kalıyor. * Paypal'a ödeme yapıyorlar. Bu işten iyi kazanan 2 kişi gördüm binlerce forumlara amatör resim post ediyordu günde 60-100 usd arası kazanıyordu. Son gördüğüm ise beni şok etti artık bot ile tıklattırıyor nasıl yapıyor bilmiyorum 1 günde 870.000 tık alıp 260 usd gelir sağladı. Aşağıya ref linkimi yazıyorum, sakın bu konuyu ref toplamak için açtım zannedilmesin, deneme amaçlı üye olacak arkadaşlar ref linkimi tercih ederse kazanacakları paranın yanında ref payı boşa gitmesin. http://www.linkbucks.com/referral/274774 Screenshot: Çok kazanan arkadaşın stats'ı ![]() NASIL Linkbucks Linkleri Oluşturabilirim ? [Resimli Anlatım] Resimlerimizi upload sitesine upload ettik mesela BB Code'ları alıyoruz. ![]() Linkbucks'a login oluyoruz ve Create Link'e tıklıyoruz. ![]() Generate Tuşuna bastıktan sonra hemen aşağıda Linkbucks linkleri çıkıyor. ![]() ![]() Manage Link'e bastığımızda TÜM linklerimizi görebiliyoruz. ![]() ![]() Bu'da tek link oluşturmak için, mesela elimizde bir hotfile linki var. Single create'e basıp tek link oluşturuyoruz. İsterseniz Google.com'u bile yazabilirsiniz. ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=396190 Konu anlatımı alıntıdır... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #281648 Yer: ~ WA
Karma etkisi: 11587
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1158104
|
Odeme yapildigini kanitlayarak koyabilirmisiniz buraya ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #133070 Yer: Kreuzberg
Karma etkisi: 54860
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5484797
|
Oyle bi durum varsa ayda 1350 TL eder 30$ 1.5 TL den sayarsak doları
![]() Buda süper bi maaş olur tıklamalar için.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #263420 Yer: E S K İ Ş E H İ R
Karma etkisi: 12611
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1260605
|
haklısın elinde sana ait paypal ödeme bilgisi ve gerçe anlamda TR bankalarından onay mekubu istiyoum fotokopisi degi sei numarası ile beraber
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #281648 Yer: ~ WA
Karma etkisi: 11587
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1158104
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #133070 Yer: Kreuzberg
Karma etkisi: 54860
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5484797
|
Doğru olabilir fakat, oyle birsey olsa işe neden gitsin millet?
Üretim durur herşey durur herkez tıklar.. mouselar bozulur mouse satışına başlarız... Dimi ![]() unutmamak lazım bedava peynir sadece fare kapanında.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #60127
Karma etkisi: 5557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 554948
|
eğer hit alan ama reklamdan kazandırmayacak siteniz varsa bu tarz uygulamalar ideal olabilir. bazı servislerde otomatik olarak sadece sitenin dış bağlantılarına ekleniyor kodla vs. de uğraştırmıyor.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #162223 Yer: istanbul
Karma etkisi: 1156
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 115184
|
adamlar dağıttığından fazlasını kazandıkları için sıkıntı yok şirket için sen ne kadar iş yaparsan o kadar kazanırsın...
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=396190 ben daha yeni başladım ödeme almadım alanlar var yukarıda var bi görüntü zaten ödemeyle ilgili... bu da başka bir arkadaşın ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|