linksys yardım!!!merhaba ben linksys wag54gs2 v2 model voip özelliği olan bir adsl kullanıyorum şu sıralar anlam veremediğim bir sorunla karşılaşıyorum ben nanostation ile internete bağlanıyorum bu adsl i router mod ta
Konu byekremm tarafından açılmış, 138 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
linksys yardım!!! konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 138. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2011
Üye numarası: #567485
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
merhaba ben linksys wag54gs2 v2 model voip özelliği olan bir adsl kullanıyorum şu sıralar anlam veremediğim bir sorunla karşılaşıyorum ben nanostation ile internete bağlanıyorum bu adsl i router mod ta kullanıyordum hem bilgisayarımı kablosuz kullanma hemde voip özzelliğini kullanmak için ancak durmadan kendine restart atmaya başladı her 1-2 dk da bir aralıksız restart atıyor açılınca normal işlevini yapıyor ancak voip sadece ilk 20-30 sn iş yapıyor sonra oda gidiyor yazılım update edemiyorum edersem tamamen arızalanıyormuş lüften işi bilenler yardımcı olsunlar zor durumda kaldım mecbur aynı cihazdan birtane daha almam gerekiyormuş :S eğer bir yolunu bulamazsam
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2011
Üye numarası: #567485
![]() Karma: 10
|
way arkdaş kimse yardım edemedi yaw
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2005
Üye numarası: #36363 Yer: rotterdam
![]() Karma: 60
|
bu cihazir kroniklesmis problemi firmware olayinda ise eger Telekutu logosu varsa kesinlikle denememeni tavsiye ederim garantisi varsa bile garanti disina cikmis olacaktir. elindeki cihazin 3 yil garantisi var eger garantisi dolmamis ise bir an once teknik destegi seri nosu uzerinden garanti sorgulamasi yaptir veya armada distiributor firmasi ile temasa gecemeni tavsiye ederim..
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Lütfen birisi yardım etsin bana işletim sistemi ile ilgili acil yardım | heyholetsgo | Windows Vista | 14 | 18-04-2011 21:53 |
| Yardım kampanyası Ergenekon'da | kimsebenisevmiyor | Genel | 4 | 19-08-2008 11:38 |
| acil yardım bilgisayar açılıp kapanıyoo | O-VARLI | Yardım | 6 | 29-01-2008 01:37 |
| admin ligim gitti yardım yardım yardım | jun | Yardım | 7 | 04-02-2006 15:15 |
|
|