Linux cd Siparişi vermek isteyenler.Merhaba arkadaşlar, Maddi durumum ve boş zamanım olduğu sürece elimde olan dağıtımların bir kopyasını Linux ile tanışmak isteyen arkadaşlara ücretsiz ulaştırmak istiyorum. Siz sadece kargo ücretini ödeyeceksiniz. Cd için hiçbir
Konu gencbas tarafından açılmış, 2521 kişi tarafından görüntülenip, 14 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Linux cd Siparişi vermek isteyenler. konusundaki toplam yorum: 14, okunma sayısı: 2521. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2005
Üye numarası: #34645 Yer: dev/semy
Karma etkisi: 61
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5453
|
Merhaba arkadaşlar,
Maddi durumum ve boş zamanım olduğu sürece elimde olan dağıtımların bir kopyasını Linux ile tanışmak isteyen arkadaşlara ücretsiz ulaştırmak istiyorum. Siz sadece kargo ücretini ödeyeceksiniz. Cd için hiçbir ücret talep etmiyorum. Ve sadece şuan için Dvd yazıcım olmadığından dolayı Cd halinde bulunan dağıtımları dağıtabilmekteyim. Ve siparişiniz en geç 15 gün içersinde elinizde olacaktır. İstediğiniz bir kargo şirketine verilecektir. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=186558 Ayrıca bana Boş Cd olarak katkıda bulunmak isteyen arkadaşlar. Ziraat Bankası İzmir/Tire Şubesi Hesap no: 48350078 5001 Semih YILMAZ Katkıda bulunabilirler Aklınıza gelebilecek pek çok linux dağıtımı mevcuttur. İzmir içinde elden teslim edilebilir. Şuana kadar Dağıtılan cd sayısı : 96 Düzenleyen gencbas : 19-01-2008 at 14:27. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
Üye numarası: #113325 Yer: Türkiye/Antalya/Merkez/Lara
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 20845
|
güzel bir organizasyon.
![]() başarıla dilerim Linux Kullanmak isteyipte Kotalı Oldupta İndiremeyenlerin işine yaracak bir proje elimde Pardus Serisi Ubuntu 7,04-7,10 Kubuntu 7,04 Edubuntu Knoppix Mandirake gOS Cd'leri Bulunmakta. İsteyene Bende Elimden Geldiğince Göndermeye Çalışacağım Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=186558 İletişim İçim PM Atınız Antalyadan Elden Teslim Edilir Gerekirse Evine Kadar Gidilip Kurulum ve Az Çok Linux Öğretebilirim. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #40260 Yer: 35 ½
Karma etkisi: 457
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 44922
|
Gözlerim yaşardı cidden gençbaş bendede var dağıtım ama vaktim olmadığından sadece sana vermekle yetinebilirm eve gidip felan kurulum beni aşar
izmir kskdayım görüşelim elimdeki dağıtımlar gos suse 10.3 ubuntu orjinal cd mandriva kde ve gnome 2008.0 ver.fırsat oldukçada çekiyorum kde4 merak ediom bi stabil olsada kullansak rüyalarıma girio![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Forum Kalfası
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #153195
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -5194
|
paylaşım güzeldir paylaştıkça ama neden okadar uzun süre ve dolaylıolsun
varsa elınizde SUSE linux türkçe son sürüm uplod edin hemen alalım madem b ir güzellik yapmak istiyorsunuz barı tamyapın 1 deyıl 10 bınler faydalansın benım kafama takılan herşey heryerde uplod edilıp dağıtılıyor bu ışletım sısteminı kımse uplod edip paylaşmıyor neden acap bence ınsana çok sorun yaratıyor deyilmi neden neden açıkçası herseferınde birdaha bulaşmıyacan diyorum , Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=186558 ama malesef her farklı sürümüne gördükçe dalıp gidiyorum yine takıldım 2 gündür savaşlar veriyorum, allah bana kolaylık versın. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
|
Arkadaşım allah aşkına zaten Suse yansılardan indirilebiliyor kendi sitesine baktıgında mevcut zaten tüm indirdiğin suse cdleri türkçe olabiliyor. 32 dil seceneği var şuan. Biz cd dagıtımı yapıyoruz.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #40260 Yer: 35 ½
Karma etkisi: 457
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 44922
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #14031
Karma etkisi: 36
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2853
|
ayrıca $una SUSE demekten vazgeçin lütfen. SuSe projesi yerini openSuSe ismine bıraktı.
o projenin adı artık openSuSe. Suse Linux değil. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Kalfası
|
Haklı olabilirsin.Ama biaz Novell satın almadan çok öncede Suse kullandık. Ve bu isim Bu dagıtımı nitelendirmekte kullanılacak en iyi isim. Suse böyle giderse ölmeye mahkum olacak. Bir zamanlar en harika dagıtım olan Suse şuan debeleniyor.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #32771
![]() Karma: 10
|
güzel bir çalışma ellerinize sağlık.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #109936
Karma etkisi: 12
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 605
|
Merhaba bana Mandriva dağıtımı lazım. Bu dağıtımı edinmemde bana yardımcı olabilirseniz memnun olurum. Şayet herhangi bir ödeme gerekiyorsa pm ile bildirirseniz memnun olurum
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Kalfası
|
http://www.mandriva.com/en/download bu adresten download edebilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2007
Üye numarası: #137845
|
semih 11 L DEN bende ıstıyom la bı tanee......
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2012
Üye numarası: #600836
|
Ben Herkese İyilik Yapan Arkadaşımı tebrik ediyorum ulen şu dünyada kim kim e format cd si veriyo adam bizim için kargoya gidiyo sen sadece kargo parası ödüyosun evine gönderiyo adam yahu kardeşim tebrik ederim bravo yanlız bi noktaya kafam takıldı dvd yazıcım yk demişşin şimdi sen bana linux cd si hediye ediyosun bende sana dvd reader anlaştık mı_?
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #288849
Karma etkisi: 16746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1673935
|
Ubuntu cd si sipariş etmiştim..
Bedavaya Hollandadan geldi 1 haftada ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|