Linux Tam DestekArkadaslar Amma windows meraklısı insan var burda ya linux destek verelim diyoruz ne yazan var ne anlatan dağıtım bedava programlar bedava siz hala windows peşinde kosturuyorsunuz.BSA Gene iş basında kurban
Konu Sewenone tarafından açılmış, 482 kişi tarafından görüntülenip, 8 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Linux Tam Destek konusundaki toplam yorum: 8, okunma sayısı: 482. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #21184
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 11
|
Arkadaslar Amma windows meraklısı insan var burda ya linux destek verelim diyoruz ne yazan var ne anlatan dağıtım bedava programlar bedava siz hala windows peşinde kosturuyorsunuz.BSA Gene iş basında kurban siz olmayında baska temennim yok.Bide bana linux kitap temin edebilecek biri aranıyor ebitargem gene tek yardımcı olacak arkadasımız biliyorum ama baska biri yokmu linux bilen.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #45820
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 10
|
Kardeşim bende Linux gönüllüsüyüm elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama hiçbir linuxte quake adsl usb modem driveri yok tanıtmanın yoluda yok o yüzden internete girebilmemin maalesef en geçerli yolu windows Xp...Bizde çok hoşumuza gidiyor diye kullanmıyoruz artık xp kullanmaktan bıktım ama yapacak bişey yok...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47520 Yer: denizde
Karma etkisi: 61554
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6152345
|
kardeşim bedava hjani nerde bedava hadi kulanalım desek nerde bedava bulacaz bi kere kesin paralıdır eyer böle bişi varsa bedava felan pm den hotmail at konuşaslım yani
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #10596 Yer: Alanya
Karma etkisi: 147
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 13836
|
Alıntı:
Linux konusana gelince, belcikada bi şirket bedava linux dağıtıyodu ben webden adresimi verdim gönderdiler kkargo parasını bile onlar verdiler, az sonra odaya gidecem oradan alayım adresi yazarım ilerleyen vakitler.. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #21184
![]() Karma: 11
|
Arkadasım ben Bursada su an elimden geldiğince bedava linux dağıtıyorum.Ebitargem bu konuda gerekli yardımı gösteriyor zaten paralı olsada en pahalı linux cd 10 ytl oda 5 cd falan olduğu için ya sen bunun için maddiyatım çöker diosan format cek xp de kullanma yani
sen istedinde biz vermedik mi !!!!!!! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #59808
![]() Karma: 10
|
Aslına bakarsanız bu linux meselesi kolaturka koka kola meselesine döndü. İnsanlarda var olan yani default bir kola tadı var; koka kola. yani kola kelimesi koka kola ile özdeşleşmiş. aynı şekilde pc deyince de win. akla geliyor
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #21346 Yer: Gaziosmanpaşa
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 13
|
linux güselde aga kurulumu adamı öldürüyo ya ...... ama harbiden mükemmel bir yazılım içinde ihtiyacımız olan bir sürü program var hem divx kodecleri bile içinde var aslında ona geçiş yapmak en iyisi .... anti-microsoft
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2758 Yer: webs.homelinux.com
Karma etkisi: 9
![]() ![]() Karma: 125
|
hiç bişey demiyorum gerçekten.........
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #15617 Yer: alibabaoglan.com
Karma etkisi: 26
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1809
|
evet arkadaşlar elimizden geldiğince acik kaynak yazılımlara destek olmaya çalışalım bu yüzden ben kendi sitemde açık kaynaklar yayınlıyorum ve sizide acikkaynağa destek veremeye bekliyorum www.acik-kaynak.org.tr
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|