Lise veya üniversite fotoğraflarını görmek ister misin?İnanması zor biliyorum ama denediğinde şaşkınlığını gizleyemeyeceksin. Dev bir arşivden söz ediyorum. Milyonlarca insanın lise veya üniversite döneminde herhangi bir yerde herhangi birisi tarafından çekilmiş fotoğrafları bu sitede. Fotoğrafı ekleyen
Konu muratlove tarafından açılmış, 548 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #14396 Yer: 34
Karma etkisi: 789
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 78007
|
İnanması zor biliyorum ama denediğinde şaşkınlığını gizleyemeyeceksin. Dev bir arşivden söz ediyorum. Milyonlarca insanın lise veya üniversite döneminde herhangi bir yerde herhangi birisi tarafından çekilmiş fotoğrafları bu sitede. Fotoğrafı ekleyen kişi ilgili ülkeyi, şehri, okulu ve fotoğrafta görünen herkesin ismini hatırladığı kadarıyla veritabanına giriyor. Bu sayede hiç beklemediğin bir şekilde kendi fotoğraflarına basit bir arama yaparak ulaşabiliyorsun. "Europe" ve "Turkey" seçeneğini seçerek başla, sonraki adımda ise şehri, ilçeyi, okulunu, kişisel bilgilerini ve okula gittiğin yıllardan birini gir... Hepsi Bu! Ayrıca kişisel bilgilerini girmek zorunda da değilsin. Okul ve yıl belirterek arama yapmak da mümkün. Belkide yıllardır hiç görmediğin arkadaşlarının fotoğraflarını da bu şekilde bir aramayla kolayca bulursun. Kolay gelsin...
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=23954 ![]() "]http://www.worldschoolphotographs.com/wsp/info.htm?region=europe&country=Turkey&imageField.x =15&imageField.y=5"] |
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #20664 Yer: system32/sağdan ikinci dll
Karma etkisi: 174
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 16535
|