Lİse Yılları ( Okuldan Kaçmalar ) :DNE güzel Günlerdi Okuldan Kaçardık Parada Olmazdı illaki sizinde vardır arkdaşlar halen okuyan arkdaşlarda Kıymetini bilsinler ;) :D
Konu nikothin tarafından açılmış, 517 kişi tarafından görüntülenip, 15 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Lİse Yılları ( Okuldan Kaçmalar ) :D konusundaki toplam yorum: 15, okunma sayısı: 517. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #420500
Karma etkisi: 957
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 95447
|
NE güzel Günlerdi Okuldan Kaçardık Parada Olmazdı illaki sizinde vardır arkdaşlar halen okuyan arkdaşlarda Kıymetini bilsinler
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #60183 Yer: Sisli/Istanbul
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3777416
|
Unutulur mu o günler?
![]() Orta okulda okuldan kaçıp Dereağzına Fenerbahçe antremanı izlemeye giderdik ( o zamanlar çok malmışız ).Lise yıllarında gençliğinde verdiği heyecanla kız arkadaşlarımızla İstanbul Şişli'lerin çok iyi bildiği Maçka (Demokrasi) parkına kaçardık. O yılları hala özlemle anıyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #420500
Karma etkisi: 957
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 95447
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #135207
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4556845
|
Okul lavabosunda bile kafa yapıcı maddeler kullanırdık ne günlerdi be
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #154138
Karma etkisi: 18280
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1827223
|
orat okulda okuldan kaçan bi
arakşın koluna demir girmişti demirleri kesmişlerdie t.v faln geldiydi benimde kolumda iz vardır tel örgü yırmıştı lise arka kapı vardı ordan çıkıyroduk ön kapıyıda baglamışştım yan komşudma orda okuyrodu benden büyüktü o saolsun ama ginede güzel günlerdi ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #352494 Yer: Aydın/İzmir/İstanbul
Karma etkisi: 8011
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 800847
|
bi gün cumaya gidelim diye kaçtık okuldan soluğu internet kafede aldık derken süper markete girdik arkadaşın biri yaklaşık 10-15 metre ileriden elinde prezervatifle seslendi; olum yeni sakız çıkmış sizede alayım mı
![]() birde hemen hemen her okul çıkışı önce dondurma yemeğe(kışları dahil ) ardından bilardo oynamaya giderdik hala vaktimiz varsa oradan arkadaşın evine geçerdik.. akşam 11den aşağı girmezdim eve..ne güzel günlermiş yahu. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #46927 Yer: NY/Brklyn
Karma etkisi: 40066
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4005465
|
vay be zaman cok hızlı akıyor
Meram ortaydık ozmanlar Kacardık alırdık bitane malboro uzun cocuk aklı işte Meram tepesine cıkar ablalar abiler bişeyler yapardı bizde onları seyrederdik canlı canlı ![]() ![]() nerde bulacan oyle konyada ulu orta ![]() Tabi yaş ilerledikçe işler değişiyor |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4844 Yer: im o ayakları ...
Karma etkisi: 65051
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6503418
|
he yav
ne kaçardık hocalar hep derdi çalışın bu günlerinizi ararsınız diye bizde hiç sallamazdık şimdi iş işden geçince ne kadar doğru söylediklerini anlıyom keşke diyoz ama bişeye yaramıyo |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Banned
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #427780 Yer: im Seni
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 9531
|
geçen gün tellerden atlarken 20 dk uraştım :d bi yandanda kameraya el sallıyordm
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #281014 Yer: İzmir
Karma etkisi: 8091
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 808617
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
Üye numarası: #358720 Yer: imdeyim
Karma etkisi: 26782
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2677521
|
6-7 yıl önce lise sondayım, hiç sevmediğim bir hocanın dersi vardı, ben de kaçtım okuldan, parka gittim, öyle oturup tadını çıkartıyordum kaçısın, bir müddet sonra hemen karşıma, dersinden kaçtığım öğretmen geldi oturdu,
Adam derse girmemiş işi çıkmış ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #417492 Yer: İzmir
Karma etkisi: 3303
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 330059
|
Lise değilde 7.sınıfta çok kaçardık...Playstationa giderdik ya maç yapardık yada smackdown oynardık....ahhh ahhh ne günlerdi...Bir gün okuldan kaçmıştık öğretmende babamı aramış ne biçim azar işitmiştim yazılı notlarımıda sölemiş i.ne öğretmen dayak yemişten beter olduydum
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#13 | ||
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2009
Üye numarası: #377264 Yer: Pesimist Underground Rap/Karamsar Yeraltı Rap
Karma etkisi: 10573
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1056862
|
Alıntı:
.Hoca ne dedi yanına oturunca? ![]() ![]() Alıntı:
![]() Zaten sınıfta 6 kişiyiz. ![]() |
||
|
|
|
|
|
#14 |
|
Sinema Bölümü Editörü
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #190990 Yer: İstanbul-Kocaeli``
Karma etkisi: 42066
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4205370
|
sıcağı sıcağına okuldan kaçan biri olarak anlatayım;
haydarpaşa'da okuyorum (elktrk). bugün hafif çieseleyen yağmurun altında kadıköy'e doğru yol aldık. yolda "ne yapacağız" sorusuna cevap bulmak biraz zor olsada, sonunda çok aç olduğumuzu fark ettik. birisi; "bizi ancak sınırsız pizza doyurur lan!" dedi ve pizza hut'a gitmeye karar kıldık. karnımızın ağrısını hissedene kadar pizza yedik. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=357713 not: kendinizi öküz gibi aç hissetseniz de 10-15 dilim pizzadan sonra yığılıp kalıyorsunuz. Düzenleyen Strawberry Fields : 09-03-2010 at 18:37. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #145665 Yer: sevdiklerimin yanı
Karma etkisi: 21318
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2131123
|
şimdilerde eskisi gibi sıkı yönetim yok galiba
![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=357713 vallahi bende bir abi vardı zebellah gibiydi gözleride radar... okulun bahçesi evimizin arka çamaşır balkonundan görünürdü tenefüs zili çaldımı yağmur çamur kar tipi dinlemez o bahçeye çıkardım istersen çıkma![]() birde disiplin hocamız vardıki hafızası kuvetli uçanı kaçanı tanırdı öyle camera felanda yoktu hocamızın kendinin kurduğu ispiyon şebekesi vardı şimdikiler melaike |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|