local kullanıcılara ping atamıyorumselam arkadaşlar. öncelikle forumda yeni olduğumu belirtmek isterim. sorunum başlıktan da anlaşılacağı gibi hamachi üzerindne local kullanıcılara ping atamıyorum. firewall'ı kapattım fakat halen sorunum devam ediyor. sorun sizce ne olabilir?
Konu metali34 tarafından açılmış, 814 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
local kullanıcılara ping atamıyorum konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 814. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
Üye numarası: #357970
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
selam arkadaşlar. öncelikle forumda yeni olduğumu belirtmek isterim. sorunum başlıktan da anlaşılacağı gibi hamachi üzerindne local kullanıcılara ping atamıyorum. firewall'ı kapattım fakat halen sorunum devam ediyor. sorun sizce ne olabilir? şimdiden teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
hamachi ip adreslerini kullanıyorsun dimi ping atarken?
Ayrıca kurulum sırasında diğer ağlarla dosya transveri ping vs.. gibi protokolleri engelleyip engellemeyeceğini soruyordu yanlış hatırlamıyorsam yanlışlıkla işaretli bırakmış olabilirmisin? Son olarakta tek problem ping atmaysa ping protokolünü engelliyor olabilir. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2009
Üye numarası: #376879
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 981