Localhost çalışmıyor:(Yardım..

Sevgili arkadaşlar php uygulamalarım için localhost a ihtiyacım vardı..Apache yükledim...wamp server ı da denedim..Ama sorunumu çözemedim..Sorunum şudur; localhost programını pc me kurup,çalıştırdıktan sonra http://localhost/phpmyadmin yazdığımda şu hatayla karşılaşıyorum: Default Web Konu deepcann tarafından açılmış, 4703 kişi tarafından görüntülenip, 8 yanıt almış.

Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!

Karşı sistemi kendi makineniniz gibi kullandıran uzaktan yönetim programı.
  • Canlı ekran izleme,vnc ve mouse kontrolü
  • Antiviruslerce %100 tanınmaz, güncelleme garantili
  • Ortam sesi dinleme
  • Webcam izleme
  • Online/offline keylogger
  • Kopyala/Yapıştır, Clipboard Yöneticisi (Canlı)
  • Warlogger desteği
  • Çalıştırma,upload,download,yeniden adlandırma,silme,gizli çalıştırma,thumbnail görüntüleme(indirmeden dosya görme)
  • Registry yöneticisi (tam özellikli)
  • Msn şifrelerini ve geçmişteki tüm adresleri çıkartma
  • Firefox şifrelerini çözme
  • Görev yöneticisi, görev sonlandırma
  • Çalışan programları listeleme
  • Bağlı sistemlerin yaptığı işlemleri tek listede görme!
  • Binder / dosya birleştirici
  • Virus tipinde resource kullanmadan bindleme özelliği
  • Mp3,resim,jpeg,vs her türlü dosya ile birleşip,exploitler ile link üzerinden,htmlden yayılır
  • Keyloggerda dll kullanmadan system hooklarıyla loglama ve tabii dll kullanmadan kimse yapamıyorken %100 sisteme zarar vermeden stabil bütün dünya dillerinde loglama.
  • Internet Explorer 9 şifre çözme
  • Chrome Şifreleri (bütün sürümler)
  • Firefox Şifreleri (bütün sürümler)
  • Internet Exporer Şifreleri (bütün sürümler)
  • Safari Şifreleri (bütün sürümler)
  • Reklam Bot ile site reklamı, dosya yükletme, bulaştırma,vs. MSN,Yahoo Messenger,ICQ ve AIM sistemlerinin hepsini tanır. Reklam bot aynı anda birden fazla sisteme komut verebilir.
  • Browserda geçmiş verileri, form girdilerini kayıt edip trojandan erişme
  • Klavye Kilitleme
  • Mouse Kilitleme
  • Masaüstü Gizleme
  • Sistemlere takılı flash/usb disk varsa bulaştırma Birden fazla sisteme aynı anda autorun oluşturabilir.
  • Uzaktan exe yükletme Aynı anda birden fazla sisteme exeleri tek komutla yükletebilir.
  • Fake sistem kilitleme. Tek tıklama ile karşı sistemi restart/yeniden başlat moduna geçmiş gösterip kilitleme. Kullanıcı fişten çekmediği sürece siz istemedikçe bilgisayarı kapatamaz, yeniden başlatamaz.
  • Karşı sistemin yeniden başlatılma talebinde masaustu ve bütün ekranı kapanıyor gibi gösterip kapanış sesini çalara kullanıcıyı bekletme. Kullanıcı sistemi kapatmak istediğinde siz izin vermezseniz windows kapanmaya çalışıyor gibi görünür ancak yonetim panelinden her türlü işlem yapılır.
  • Sistem servislerini yönetme
  • Outlook şifreleri çözme. (bütün outlook versiyonları outlook expressler dahil)
  • Otomatik güncelleme özelliği ile yakalanma durumunda kısa sürede otomatik güncelleme alma
Sadece 690 TL! Satın almak için iletişim formunu kullanabilirsiniz.

Ayrıca, iki farklı üst sürümü var:
Özel Trojan 990 TL: İstediğiniz isimle çalışıp, istediğiniz yere kopyalanır ve başlangıçta, msconfig'de, registry'de görünmez.
ÖZEL TROJAN 1490 TL: Görev yöneticisinde ve sistemin hiç bir yerinde görünmez.

Sürümler: 1200 TL: - Kimsenin bulamayacağı şekilde çalışır!> m3hm3t. 1750 TL: %100 gizlidir, RAM'de çalışır ve bentrojanim.exe olarak çalışsa dahi hiç bir yerde görünmez.

Wardom.Com.TR bir bilgisayar güvenliği sitesidir; hack konuları bilgisayar güvenliğinin ve bilgisinin uç noktaları olduğundan dolayı, kullanıcıları bu konularda bilgilendirmek ve güvenliklerini arttırmak için yazılmaktadır.

Geri Dön   Wardom.Com.TR > Bilgisayar Güvenliği > Networking - Ağ Güvenliği
Üye Ol Sözlük Üye Listesi Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Başlıkları: calismiyoryardim localhost
Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Localhost çalışmıyor:(Yardım.. konusundaki toplam yorum: 8, okunma sayısı: 4703.

Eski 16-03-2008, 05:01   #1
deepcann
Çırak

deepcann's Avatar

Üye numarası: #205518
Karma etkisi: 0 deepcann seviye: 10
Localhost çalışmıyor:(Yardım..

Sevgili arkadaşlar php uygulamalarım için localhost a ihtiyacım vardı..Apache yükledim...wamp server ı da denedim..Ama sorunumu çözemedim..Sorunum şudur;
localhost programını pc me kurup,çalıştırdıktan sonra http://localhost/phpmyadmin yazdığımda şu hatayla karşılaşıyorum:
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=198027

"Default Web Site" Uygulamasında Sunucu Hatası
HTTP Hatası 404.0 - Not Found

Açıklama: Aradığınız kaynak kaldırılmış, adı değiştirilmiş ya da geçici olarak kullanım dışı.

Hata Kodu: 0x80070002

Bildirim: MapRequestHandler

Modül: IIS Web Core

İstenen URL: http://localhost:80/phpmyadmin

Fiziksek Yol: C:\inetpub\wwwroot\phpmyadmin

Oturum Açan Kullanıcı: Anonim

Oturum Açma Yöntemi: Anonim

İşleyici: StaticFile

En olası nedenler:

* Belirtilen dizin veya dosya Web sunucusunda yok.
* URL bir yazım hatası içeriyor.
* Bir özel filtre veya modül (URLScan gibi) dosyaya erişimi kısıtlıyor.

Deneyebilecekleriniz:

* Web sunucusunda içeriği oluşturun.
* Tarayıcıdaki URL'yi gözden geçirin.
* Bu HTTP durum kodu için başarısız istekleri izleyen bir izleme kuralı oluşturun ve SetStatus'u hangi modülün çağırdığına bakın. Başarısız istekler için izleme kuralı oluşturma hakkında daha fazla bilgi için burayı tıklatın.

Daha Fazla Bilgi... Bu hata, dosya veya dizinin sunucuda var olmadığı anlamına gelir. Dosyayı veya dizini oluşturun ve isteği yeniden deneyin.
Sunucu Sürüm Bilgisi: Internet Information Service
s 7.0.

Lütfen yardım edin dostlar..Kafayı yiyorum..Birtürlü çözemedim..
deepcann Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Görüntülediğiniz konu içerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Wardom Internet Adresimizde 5651 Sayılı Kanunun 8. Maddesine ve T.C.Knın 125. Maddesine göre yayınlanmakta olup içeriğinden yazarı sorumludur. Bu konu hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için webmaster \@wardom.org adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) gün içerisinde Wardom yönetimi olarak tarafımızca gereken işlemler yapılacak ve avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
Eski 17-03-2008, 12:22   #2
Suk1y3n
Forum Ustası

Üye numarası: #31007
Yer: Marmaris ( Mugla )
Karma etkisi: 2483 Suk1y3n seviye: 2000Suk1y3n seviye: 2000Suk1y3n seviye: 2000Suk1y3n seviye: 2000Suk1y3n seviye: 2000Suk1y3n seviye: 2000Suk1y3n seviye: 2000Suk1y3n seviye: 2000Suk1y3n seviye: 2000Suk1y3n seviye: 2000Suk1y3n seviye: 2000

Phpmyadmin Klasörünü Silmişsin herhalde ? veya bozulmuş olabilir , wamp serveri baştan kurmayi dene.
Suk1y3n Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 17-03-2008, 16:50   #3
deepcann
Çırak

deepcann's Avatar

Üye numarası: #205518
Karma etkisi: 0 deepcann seviye: 10
Sorun haledildi..

Yok alakası yok..Evrenin yardımlarıyla sorunumu halettim..teşekkürler..Bir çakışma meydana gelmiş..
deepcann Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 21-03-2008, 10:21   #4
m3lank0lik
Cool Çırak

Üye numarası: #155304
Karma etkisi: 0 m3lank0lik seviye: 650m3lank0lik seviye: 650m3lank0lik seviye: 650m3lank0lik seviye: 650m3lank0lik seviye: 650m3lank0lik seviye: 650m3lank0lik seviye: 650

arkadasim ben de localhost kullaniyorum ama wamp hicbir ise yaramiyor bence ..

bir de xampp i dene ...

Burdan indirebilirsin ..
m3lank0lik Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 21-03-2008, 21:52   #5
m0liver
Forum Ustası

m0liver's Avatar

Üye numarası: #96379
Karma etkisi: 6264 m0liver seviye: 2000m0liver seviye: 2000m0liver seviye: 2000m0liver seviye: 2000m0liver seviye: 2000m0liver seviye: 2000m0liver seviye: 2000m0liver seviye: 2000m0liver seviye: 2000m0liver seviye: 2000m0liver seviye: 2000

wampta, xampta çalışıyor çok iyi

ama en iyi yolu apacheyi mysqlı ayrı ayrı kurmak..
m0liver Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-04-2008, 22:07   #6
ciglik
Daimi Üye

ciglik's Avatar

Üye numarası: #23344
Yer: izmir
Karma etkisi: 34 ciglik seviye: 2000ciglik seviye: 2000ciglik seviye: 2000ciglik seviye: 2000ciglik seviye: 2000ciglik seviye: 2000ciglik seviye: 2000ciglik seviye: 2000ciglik seviye: 2000ciglik seviye: 2000ciglik seviye: 2000

hiç anlamasamda merak sardım wamp kurdum apache mysql gibi şeylerle hiç ugrasmadan joomla kurdum üzerinde oynuyorum....buraya kadar herşey çok güzel fakat hosta nasıl atacagım ben bunu ya bytehost gibi destekleyen bedava bir hosta atmak istiyorum. mozillanın ftp sini kullanıyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim.wampta bitek veritabanı oluştur diyerek bu işi hallediorum ama hosta atarken ne yapcam lütfen yardımlarınızı esirgemeyin
ciglik Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-05-2009, 16:22   #7
ozguruh
Çırak

Üye numarası: #195156
Karma etkisi: 0 ozguruh seviye: 10

meraba arkadaşlar
bende aynı sorunu yaşıyorum
Localhostu çalıştırdığımda sayfa görüntülenemiyor.
System 32 den host bilgilerinide değiştirdim ama olmadı
Ne yapabilirm
ozguruh Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-05-2009, 17:42   #8
BorderLiNe
Banned

Üye numarası: #320031
Yer: İstanbul - Wien
Karma etkisi: 0 BorderLiNe seviye: 2000BorderLiNe seviye: 2000BorderLiNe seviye: 2000BorderLiNe seviye: 2000BorderLiNe seviye: 2000BorderLiNe seviye: 2000BorderLiNe seviye: 2000BorderLiNe seviye: 2000BorderLiNe seviye: 2000BorderLiNe seviye: 2000BorderLiNe seviye: 2000

2 tane ayrı webserver kurduysan veyahut birini kökten silemediysen cakısma olur...
BorderLiNe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-05-2009, 01:06   #9
cybertest!
Daimi Üye

cybertest!'s Avatar

Üye numarası: #308955
Yer: 'im seni ben
Karma etkisi: 916 cybertest! seviye: 2000cybertest! seviye: 2000cybertest! seviye: 2000cybertest! seviye: 2000cybertest! seviye: 2000cybertest! seviye: 2000cybertest! seviye: 2000cybertest! seviye: 2000cybertest! seviye: 2000cybertest! seviye: 2000cybertest! seviye: 2000
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

gecmıs olsun
cybertest! Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Konudaki toplam yorum: 8, okunma sayısı: 4703.

Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama

Gönderme Kuralları