Localhost çalışmıyor:(Yardım..Sevgili arkadaşlar php uygulamalarım için localhost a ihtiyacım vardı..Apache yükledim...wamp server ı da denedim..Ama sorunumu çözemedim..Sorunum şudur; localhost programını pc me kurup,çalıştırdıktan sonra http://localhost/phpmyadmin yazdığımda şu hatayla karşılaşıyorum: Default Web
Konu deepcann tarafından açılmış, 4703 kişi tarafından görüntülenip, 8 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Localhost çalışmıyor:(Yardım.. konusundaki toplam yorum: 8, okunma sayısı: 4703. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2008
Üye numarası: #205518
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Sevgili arkadaşlar php uygulamalarım için localhost a ihtiyacım vardı..Apache yükledim...wamp server ı da denedim..Ama sorunumu çözemedim..Sorunum şudur;
localhost programını pc me kurup,çalıştırdıktan sonra http://localhost/phpmyadmin yazdığımda şu hatayla karşılaşıyorum: Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=198027 "Default Web Site" Uygulamasında Sunucu Hatası HTTP Hatası 404.0 - Not Found Açıklama: Aradığınız kaynak kaldırılmış, adı değiştirilmiş ya da geçici olarak kullanım dışı. Hata Kodu: 0x80070002 Bildirim: MapRequestHandler Modül: IIS Web Core İstenen URL: http://localhost:80/phpmyadmin Fiziksek Yol: C:\inetpub\wwwroot\phpmyadmin Oturum Açan Kullanıcı: Anonim Oturum Açma Yöntemi: Anonim İşleyici: StaticFile En olası nedenler: * Belirtilen dizin veya dosya Web sunucusunda yok. * URL bir yazım hatası içeriyor. * Bir özel filtre veya modül (URLScan gibi) dosyaya erişimi kısıtlıyor. Deneyebilecekleriniz: * Web sunucusunda içeriği oluşturun. * Tarayıcıdaki URL'yi gözden geçirin. * Bu HTTP durum kodu için başarısız istekleri izleyen bir izleme kuralı oluşturun ve SetStatus'u hangi modülün çağırdığına bakın. Başarısız istekler için izleme kuralı oluşturma hakkında daha fazla bilgi için burayı tıklatın. Daha Fazla Bilgi... Bu hata, dosya veya dizinin sunucuda var olmadığı anlamına gelir. Dosyayı veya dizini oluşturun ve isteği yeniden deneyin. Sunucu Sürüm Bilgisi: Internet Information Services 7.0. Lütfen yardım edin dostlar..Kafayı yiyorum..Birtürlü çözemedim.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #31007 Yer: Marmaris ( Mugla )
Karma etkisi: 2483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 247397
|
Phpmyadmin Klasörünü Silmişsin herhalde ? veya bozulmuş olabilir , wamp serveri baştan kurmayi dene.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2008
Üye numarası: #205518
|
Yok alakası yok..Evrenin yardımlarıyla sorunumu halettim..teşekkürler..Bir çakışma meydana gelmiş..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #96379
Karma etkisi: 6264
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 625645
|
wampta, xampta çalışıyor çok iyi
ama en iyi yolu apacheyi mysqlı ayrı ayrı kurmak.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #23344 Yer: izmir
Karma etkisi: 34
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2759
|
hiç anlamasamda merak sardım wamp kurdum apache mysql gibi şeylerle hiç ugrasmadan joomla kurdum üzerinde oynuyorum....buraya kadar herşey çok güzel fakat hosta nasıl atacagım ben bunu ya bytehost gibi destekleyen bedava bir hosta atmak istiyorum. mozillanın ftp sini kullanıyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim.wampta bitek veritabanı oluştur diyerek bu işi hallediorum ama hosta atarken ne yapcam lütfen yardımlarınızı esirgemeyin
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #195156
|
meraba arkadaşlar
bende aynı sorunu yaşıyorum Localhostu çalıştırdığımda sayfa görüntülenemiyor. System 32 den host bilgilerinide değiştirdim ama olmadı Ne yapabilirm |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2009
Üye numarası: #320031 Yer: İstanbul - Wien
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1255126
|
2 tane ayrı webserver kurduysan veyahut birini kökten silemediysen cakısma olur...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #308955 Yer: 'im seni ben
Karma etkisi: 916