Localhost (Wamp Server Appserver)Pcden Email Server Kurma Email AtmaArkadaşlar Localhosttan Email Atamıyor Olabilirisiniz.Wamp ,appserver vs Bunları araştırdım ve buldum. Önce Buraya Tıklıyarak (http://www.wupload.com/file/2328411887/smtpserver.rar)Programımızı İndiriyoruz Sonra Kuruyoruz. Şimdi Php.ini Deki Ayarları Yapalım [mail function] diye aratın Sonra alttaki yazıları
Konu supercoder07 tarafından açılmış, 269 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Localhost (Wamp Server Appserver)Pcden Email Server Kurma Email Atma konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 269. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2011
Üye numarası: #562625
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 28580
|
Arkadaşlar Localhosttan Email Atamıyor Olabilirisiniz.Wamp ,appserver vs Bunları araştırdım ve buldum.
Önce Buraya TıklıyarakProgramımızı İndiriyoruz Sonra Kuruyoruz. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=512079 Şimdi Php.ini Deki Ayarları Yapalım Kod:
[mail function] Sonra alttaki yazıları bunla değiştirin Kod:
SMTP = 127.0.0.1 smtp_port = 12 Kod:
; For Win32 only. Kod:
sendmail_from = kendiemail@adresiniz.com Php.ini Dosyamızı Kaydedip Apacheye Reset Atalım (Wamp Filan Kullanıyorsanız Reset Diyin Yeter) Sonra Programı Açıp Server/Settings/Basic Parameter'e Gelip Binding İp yi All valid İp Port İse 12 olarak işaretleyip apply dedikten sonra ok diyip programı aşağı alın. Artık Localhosttan Kendi Email Serverinizi Kurararak Email Atabiliceksiniz ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #43511 Yer: BUHARKENT
Karma etkisi: 3684
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 367655
|
proğram free imiş,register yapabilirmiyiz..
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| v1.6 - v1.5 Karışık CS SERVER TAVSİYE | nemes1s | Counter Strike | 13 | 06-12-2010 13:57 |
| Windows Server 2003 Msce Eğitim Dökümanları aynısı | hasan_868 | Programlar | 0 | 11-07-2007 00:09 |
| wamp server ile bilgisayarınızda kendinize site yapın | Rootinq | Programlar | 5 | 31-01-2007 04:24 |
| cs 1,6 nonsteam serverlar (bulabildiklerim) | golden_devil4 | Counter Strike | 4 | 18-02-2005 14:24 |
|
|