localhost yardımarkadaşlar şimdi ben bilgisayarımda dosyalarımı paylaşıma açtım ve localhost tan bu dosyaları paylaşmak istiyorum yani benden uzak olan bir arkaadaşım kendi bilgisayarından benim bilgisayarıma girip ftp gibi kullanabilsin daha önce
Konu agentmaster tarafından açılmış, 235 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
localhost yardım konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 235. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2010
Üye numarası: #446628 Yer: mardin / nusaybin
Karma etkisi: 223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 22007
|
arkadaşlar şimdi ben bilgisayarımda dosyalarımı paylaşıma açtım ve localhost tan bu dosyaları paylaşmak istiyorum yani benden uzak olan bir arkaadaşım kendi bilgisayarından benim bilgisayarıma girip ftp gibi kullanabilsin daha önce bişeyler denedim ama içinden çıkamadım:d simdiden tşk ikimizinde işletim sistemi: windows xp professional
Düzenleyen agentmaster : 26-04-2011 at 02:48. Sebep: ekleme |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Öncelikle WampServer kurup modemden 80.portu açmanız lazım sonrada database'siz çalışan bir upload script atarsanız arkadaşınıza ip adresinizi gönderdiğinizde rahatlıkla sanki bir sitede geziyor gibi istediği gibi dosya indirip siz istersenizde upload edebilir scriptmafi.org adresinde bu tarza bir çok script mevcut ordan beyendiğinizi indire bilirsiniz bir fikir daha vereyim sürekli arkadaşınıza ip adresi vermek istemiyorsanız ve ip adresinizde sabit değilse no-ip kurup sabit ip alıp arkadaşınıza onuda göndere bilirsiniz
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
|
ip konusu sorun değil de ben 21. porttan bu işi halletmek istiyorum yani sanki benim bilgisayarımdaymış gibi
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
O zaman Ftp Server kurarmanız gerekli google'dan resimli anlatımlarına ulaşa bilirsiniz
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25757 Yer: C:\perl\bin>
Karma etkisi: 22547
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2253264
|
teamviewer ile bağlanıp alsın
ftp server vs uğraşmayın![]() saygılar |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
|
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Localhost Hatası Vbseodan Kaynaklanan Yardım | fastet | Sorularınız/Yardım | 2 | 19-02-2008 01:17 |
| acil yardım bilgisayar açılıp kapanıyoo | O-VARLI | Yardım | 6 | 29-01-2008 01:37 |
| 3 Çocuğunu Kaybeden Baba Hasta Eşi için Yardım Bekliyor | MmMüqé! | Güncel | 0 | 23-01-2008 10:35 |
| admin ligim gitti yardım yardım yardım | jun | Yardım | 7 | 04-02-2006 15:15 |
|
|