|LocalHostta IRC Server Kurabilir Miyiz |Arkadaşlar kolay gelsin.. Localhostta MIRC v.b scriptleri çalıştırabilecek IRC tabanlı chat serverı kurabilir miyiz acaba?? Forumda aradım ama ilgili bi konu bulamadım.Nette kurulmasıyla ilgili yazı var. Kurabilirsek bu nasıl olacak???
Konu EfruzBey tarafından açılmış, 648 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|LocalHostta IRC Server Kurabilir Miyiz | konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 648. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2424 Yer: in kulağı var!
Karma etkisi: 659
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 65000
|
Arkadaşlar kolay gelsin.. Localhostta MIRC v.b scriptleri çalıştırabilecek IRC tabanlı chat serverı kurabilir miyiz acaba?? Forumda aradım ama ilgili bi konu bulamadım.Nette kurulmasıyla ilgili yazı var. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=145386 Kurabilirsek bu nasıl olacak??? Daha doğrusu kurulabileceğine eminim ama bu nasıl olacak?? Intranete IRC server kurmak yani??? Bilenler yardımcı olursa sevinirim. Saygılar.Kolay gelsin ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class Helper
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #373 Yer: Ankara
Karma etkisi: 372
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 36242
|
Yazilimlarin kurulmasinda degisen bir sey yok. Windows surumlerini kurabilirsin. Adsl kullaniyorsan programlarin kullandigi portlari acmalisin.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2424 Yer: in kulağı var!
Karma etkisi: 659
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 65000
|
Teşekkürler PheNoMeN
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #96210
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
sana yardımcı olabilirim. localhost'da unreal.3.2.3 veya 3.2.4 kurabilirsin kurmadan önce irc nin hangi portlarını açacak isen onları modem ayalarından ayarlaman lazım.
yinede yapamaz isen damned@gizemsiz.net msn adresinden yardımcı olurum. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|