Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL!
Lockerz Taktikleri Ve Kullanılabilecek ProgramlarArkadaşlar Belki Önceden Verildi Bilmiyorum Araştırdım Ama Göremedim Bildiğiniz Gibi Lockerz İçin Çeşitli Programlar Yazılıyor.Ben Kullandıklarımı Sizinle Paylaşmak İstedim. 1-Otomatik Video izleme eklentisi 2-Lockerz Redem Warner (Sayfayı Otomatik Yeniler Saniyesini |
|
|||||||
Lockerz Taktikleri Ve Kullanılabilecek Programlar konusundaki toplam yorum: 136, okunma sayısı: 4619. |
|
|
|
|
#1 | |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #407602 Yer: 'Wardom.ORG
Karma etkisi: 13594
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1359058
|
Arkadaşlar Belki Önceden Verildi Bilmiyorum Araştırdım Ama Göremedim Bildiğiniz Gibi Lockerz İçin Çeşitli Programlar Yazılıyor.Ben Kullandıklarımı Sizinle Paylaşmak İstedim.
1-Otomatik Video izleme eklentisi 2-Lockerz Redem Warner (Sayfayı Otomatik Yeniler Saniyesini Ayarlayabilirsiniz,En İyi 5-10 Yapım 1-5te İp Ban Yersiniz Modem Reset Atmak Gerekir) 3-Lockerz Bot(Arkadaşım Ve Ben Lockerz Bot Yazıyoruz Ama Kendimize )(Yayınlamamı İstemedi Bende İnternetten(Wardom) Buldugum Bir Botu Sizinle Paylaşmak İstiyorum.)Lütfen Dosyaları İndirdikten Sonra Taratınız! En Başta Lockerz Nedir? Lockerz nedir? Lockerz.com günlük anket sitesidir. Sitede her gün çeşitli sorular yayınlanmaktadır ve siz de bu sorulara cevap verebilmektesiniz.Sorular genelde çoğunluğun zevkleri, alışkanlıkları ve yaşam tarzı hakkındadır. Bu şekilde toplayacağınız PTZ ‘lerle çeşitli ürünler satın alabilirsiniz. Otomatik Video izleme eklentisi Lockerz Video eklentisi ile videolarınızı kolayca ve seri halde izlyerek PTZ kazancınızı daha seri hale getirebilirsiniz. Özellikle bugünlerde videolardan 3x PTZ kampanyasının ay sonuna kadar sürmesi ve tabii daha sonra ki süreç içinde video bölümünden PTZ alımında hızlanmanız için işinize yarayacak bir eklenti. Lockerz Play Extended 2.5.0 eklentisini şu adreslerden indirerek kurabilirsiniz. Firefox için buradan, buradan indirebilirsiniz. Lockerz Play Extended 2.5.0 özellikleri: * Eklenti kurulduktan sonra PLAY sayfasında gözükmektedir. * Firefox ve Chrome tarayıcıları için düzenlenmiş olan eklentisi sayesinde izlenmemiş tüm videolarınızı tek sayfada bir araya toplayabilir ve eklentinin menü özelliğiyle videoları çeşitli şekillerde (harf sırası, süre ve eklenme tarihine göre) sıralayabilirsiniz. ![]() * Video bittiğinde eklenti sizi sesli ve görsel olarak uyarıyor. Uyarı sonrası Captcha kodunu girip GET PTZ! butonuna bastığınızda otomatik olarak sıradaki videoyu oynatır. Bu durumda, video çalışırken başka şeylerle uğraşabilir, puanınızı alıp işinize devam edersiniz. . Size sadece Captcha kodunu girmek kalıyor. * Options bölümünden istemediğiniz özellikleri kapatabilirsiniz veya açabilirsiniz. ![]() Böylelikle! Eklenti sayesinde, videoları izlemek için harcadığınız gereksiz zaman yığınından kurtularak daha seri bir halde PTZ toplamış oluyorsunuz. Lockerz Redeem WarnerProgramın son versiyonu: 2.1 Ekran Görüntüleri ![]() ![]() ![]() ![]() Sürüm Notları (2.1) * Tüm hatalar giderildi. * Alarm problemi halledildi. * Yenileme süreleri optimize edildi. * Program türkçeleştirildi. * Optimizasyon çalışmaları yapıldı. * Açılış ekranı eklendi. İNDİRME ADRESİ:http://www.cilginkorsan.com/projects...zRedeemWarner/ VİRÜS TARAMA SONUÇLARI: http://www.virustotal.com/tr/analisi...14c-1278613317 http://scanner.novirusthanks.org/ana...udi4yLjEubXNp/ http://virusscan.jotti.org/tr/scanre...26968d20545f93 Programın Orjinal Sitesini İsterseniz Koyarım Reklam Olmasın... Lockerz Bot Resim: ![]() Balamir Teşekkürler Önceden Paylaşmış Konuda ![]() Alıntı:
Botu Deneme İmkanım Olmadı Çalışmaz İse Yeni Bot Çıkınca Hemen Konuya Koyulacaktır! Virüs Tarama Sonuçları: http://virusscan.jotti.org/tr/scanre...cca7dd57c431f3 http://scanner.novirusthanks.org/ana...PVF9QRS5leGU=/ Ptz Place Simulator Botu Denemek İçin :http://www.ptzplace.lockerzclub.info/ Buradan Ptz Place Simulatoru Kullanabilirsiniz ![]() Yardımcı Olduysam Ne Mutlu Bana Taratmadan Kullanmayınız....İyi Geceler.... Özel Mesajlara Mağlesef Cevap Veremicem Mağlum Çalışıyorum... ![]() Resimlerdeki Reklam 30tehmuzda kaldırılmışdır ![]() Düzenleyen HackCode : 03-08-2010 at 22:01. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1359058
|
Konu Yeri Umarım Doğrudur....
Taratmadan Kullanmayınız.... Edit:Konu Geliştirildi Düzenleyen HackCode : 28-07-2010 at 02:32. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #426913 Yer: ist.
Karma etkisi: 17705
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1770042
|
Paylaşım için teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
1st Class WarrioR
|
Botu Deneyemedim Çalışmıyorsa Söylerseniz Sevinirim....
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #109393 Yer: Ankara
Karma etkisi: 6072
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 606634
|
Reedem genel olarak ne zamanlar acılıyor
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
1st Class WarrioR
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #432020 Yer: Uluslararası topraklar
Karma etkisi: 1881
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 187925
|
Redeem warner ayarları bende çalışmıyor. Herhangi bir bilgisi olan var mı?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
1st Class WarrioR
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4844 Yer: im o ayakları ...
Karma etkisi: 60268
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6025357
|
arkadslar ben daha yeni basladım 2 gün oldu 588 ptz oldu şimdi iphone xbox 360 gibi ürünler kaç ptz bilginiz var mı ?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
1st Class WarrioR
|
şey şuan kimse ptz puanlarını ve ptz placede hangi ürünlerin oldugunu kimse %100 bilmiyor malesef
![]() |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Daimi Üye
|
Alıntı:
Devamı tıklarsanız uygulama bu hatayı yoksayar ve devam etmeye çalışır istenen kayıt erişimine izin verilmiyor." diyip ayarlar penceresi kapanmıyor. devam dediğimde ise değişen bişey olmuyor. bu arada netframework 4 kurdum.şimdiden teşekkürler... |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
1st Class WarrioR
|
olması lazım aslında
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Daimi Üye
|
Hack kode ilgin için teşekkürler ama malesef bende olmadı. neyse locker heralde redem acmış daha önce yapmadığım için redeem kısmına giriyorum mail ve captca kodu istiyor girince you are not in this redeemption diyor. redeeme girmek için önceden istek falan mı yapmak gerekiyor?
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #350758
Karma etkisi: 4821
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 481856
|
hayır redeem shoptan alısveriş yapanlara acık suan
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Daimi Üye
|
[quote=djsugar1993;3236523]hayır redeem shoptan alısveriş yapanlara acık suan[/QUOTE
o zaman neden giremiyorum.shoptan alışveriş için yine istek yapmak mı gerekli? Düzenleyen sedd : 30-07-2010 at 12:06. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|