Lütfen Acil Yardım Hotmail HackMerhaba arkadaşlar Kısa bir süre önce şifresini öğrendiğim birinin hotmail hesabını ele geçirmek istedim.Asıl istediğim facebook hesabıydı ama önce hotmaili ele geçirip oradan da facebook hesabını alacaktım.Hotmaile girdim şifresini,gizli sorusunun
Konu Fixdual tarafından açılmış, 304 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Lütfen Acil Yardım Hotmail Hack konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 304. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2011
Üye numarası: #568904
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Merhaba arkadaşlar
Kısa bir süre önce şifresini öğrendiğim birinin hotmail hesabını ele geçirmek istedim.Asıl istediğim facebook hesabıydı ama önce hotmaili ele geçirip oradan da facebook hesabını alacaktım.Hotmaile girdim şifresini,gizli sorusunun cevabını değiştirdim.Ordan da face hesabını da hackledim.Ama nasıl oluyorsa sürekli hotmailine giriyordu şifresini değiştiriyordu.En sonunda yine herşeyini değiştirmiş kaybettim bütün bilgileri. Bide bu kişi bilgisayardan falan pek de anlamayan biri fake mail yöntemiyle şifresini yine öğrendim.Yine hotmailine girdim şifresini,gizli sorusunu ve bu sefer birde alternatif mail adresini değiştirdim sildim yani o mail adresini ona birşey gönderemesin diye.Ama bugün nasıl oluyorsa yine girmiş hesabına ve yine değiştirmiş.Anlayamadım gitti nasıl yapıyor.Herşeyi değiştirdim hala nasıl girebiliyor? Tamamen kendi üzerime geçirmenin yolu yok mudur?Nasıl değiştiriyor olabilir? Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=511363 Yardım edenlere şimdiden çok teşekkürler |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #74599 Yer: Wa®dom
Karma etkisi: 195575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 19554243
|
Daha önceden yani siz bilgilerini değiştirmeden önce parola sıfırlama linki alıp yedeklemiş olabilir
![]() Şimdide o linkleri kullanarak parolasını ve bilgilerini değiştirmiştir ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Müşteri hizmetleri diye birşey var hesabının çalındığını ve bilgilerinin doğruluğunu teyit edince o hesabı sahibine yeniden veriyorlar ayrıca cep telefonunu ekledi ise cep telefonuna bilgide gönderiyorlardır forumda çalınan hesapalr nasıl alınır diye konular mevcut orayı okuyarak hesapların nasıl alındığı hakkında bilgi edine bilirsiniz
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Arkadaşlar acil yardım lütfen!!!!!! | kont07 | Yardım | 5 | 28-08-2009 11:56 |
| çeviri konusunda acil yardım lütfen | ***fatality*** | Programlar | 5 | 26-08-2005 14:59 |
| Acil yardım edin lütfen!!! | s.erel | Genel | 5 | 11-08-2005 17:08 |
|
|