Lutfen bana yardim edinarkadaslar soyle anlatayim simdi bana hollandadan bir bilgisayar geldi ve bu bilgisayarin ne drevirlari var nede turkce ve pc de parola´var normal user olarak baglanamiyorum bir ara bi program vardi
Konu MayraiN tarafından açılmış, 403 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Lutfen bana yardim edin konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 403. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #110962 Yer: İSTANBUL
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
arkadaslar soyle anlatayim simdi bana hollandadan bir bilgisayar geldi ve bu bilgisayarin ne drevirlari var nede turkce ve pc de parola´var normal user olarak baglanamiyorum bir ara bi program vardi pc deki drevirlari otomatik cd yapiyordu ve drevir aramaya gerek kalmiyordu ama onu bulamiyorum. simdi bana ya bu program lazim yada windows u turkceye cevirecek bir program veya ne bilim iste onun gibi birsey ya pc turkceye cevirmem lazim yada format atacaksan drevirlar lazim lutfen yardimci olun. makina modeli : toshiba tecrab100
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=133448 yardimlariniz icin simdiden sagolun |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #44608 Yer: izmir-güzelyalı
Karma etkisi: 1089
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 108046
|
arkaşım format attığın zaman windows bası draverleri kendi tanır sen format atmadan hepsinin adına bak ses kartının modeline ekran kartının modeline gibi bunları interneten bulailirsin saygılarımla
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #13006
Karma etkisi: 129
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 12029
|
Düzenleyen bailameja : 29-04-2007 at 01:23. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #91544 Yer: You Are Alone...
Karma etkisi: 7009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 699757
|
Alıntı:
Buradan Konu yanlış yerde. Driver Bölümüne Taşındı. |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |