Lütfen birisi yardım etsin bana işletim sistemi ile ilgili acil yardımslmlar ben bazı sitelerde araştırma yaptımda en iyisi vista ultimate diyolar dogrumudur yakın arkadaşlarım bana vista ultimate yükle dediler ama ben bi türlü vista ultimatenin ingilizce sürümünü bulamadım bana bulabilecek
Konu heyholetsgo tarafından açılmış, 780 kişi tarafından görüntülenip, 14 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Lütfen birisi yardım etsin bana işletim sistemi ile ilgili acil yardım konusundaki toplam yorum: 14, okunma sayısı: 780. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2008
Üye numarası: #206681
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 468
|
slmlar ben bazı sitelerde araştırma yaptımda en iyisi vista ultimate diyolar dogrumudur
yakın arkadaşlarım bana vista ultimate yükle dediler ama ben bi türlü vista ultimatenin ingilizce sürümünü bulamadım bana bulabilecek kişiler varmı bide ben bu vista yı nsl yükleyebilirim nsl format atarak yükleyebilirim şu anda ben xp kullanıyorum yardım bide benim sistemim intel pentium 4 / cpu 3.00 GHZ Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] Ram: 1Gb HDD:1x40gb + 1x80gb + 1x500gb ekran kartı : nvidia geforce 6200 turbocache(tm) memory size:512mb nediosunuz kardırırmı ram i 1 gb daha yükseltsem daha mı iyi olur yoksa yardım edin link ve resimli anlatım yapabileceklere çok teşekkürler yardım pls |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #58477 Yer: İzmir
Karma etkisi: 16051
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1604211
|
xp den şaşma başına iş açma
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #10972 Yer: Afrika'da kanat çırpan bir kelebeğin, Güney Amerika'da yaptığı kasırgayı istiyorum,KAOS istiyorum...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 310994
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #159166
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1184785
|
Vista kullanıyorum başımda işmi varki = ) ?
Arkadaşım bence Vista Home Premium kullan vistaya yeni geçiyorsan eğer...Ultimate en son sürümüdür.Deneyip görmeden kullanmam sorun çıkarabilir...En ideali senin için Home Premiumdur. Düzenleyen Jeal0usy : 04-07-2008 at 03:20. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #77686 Yer: sen..
Karma etkisi: 11082
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1107347
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #10972 Yer: Afrika'da kanat çırpan bir kelebeğin, Güney Amerika'da yaptığı kasırgayı istiyorum,KAOS istiyorum...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 310994
|
konumuza dönersek
![]() ram ekle muhakkak en az 2048 olsun,ayrıca mümkünse Haramzade nin dediğ gibi ;32 bit homePremium'u 80 gb lık hdd ye,64bit Ultimate ide 500 gb lık hdd ye kur ![]() daha sağlıklı olur kanısındayım... |
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #3251 Yer: le Bir Ederim LAN burayı
Karma etkisi: 858
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 84672
|
Alıntı:
Kullanmış olduğun sistemde TurboCache Ekran kartı Bulunmakta Sahip olduğu RAM 256 yada 128 MB la sınırlı olup sistem belleğinden geri kalanını tamamlamaktadır. Yani 1GB ramin varsa Ekran kartı 512 MB olabilrmesi için 1 GB dan 256 MB belleği Ekran kartı sahiplenir. Bu durumuda 768 MB sistem belleğiniz mevcut kalırki Vista için çok az.... belleğinizi mümkün olduğunca yükseltin..... Diğer konular hakkında yeterince belirtmiş arkadaşlar. Alıntı:
Vista Tam anlamıyla kullanıma hazır olduğunu kanaat getirmemiz için BANKA lar ne zaman Vista işletim sistemini kullanırsa o zaman bizde kullanmaya geçebiliriz intel firması bile Fabrikasında XP kullanıma devam etmektedir Vista da hüsran yaşadıklarından ötürü ![]() ingilizceniz yeterli ise haberi [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] Düzenleyen Leke : 04-07-2008 at 09:42. |
||
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #58477 Yer: İzmir
Karma etkisi: 16051
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1604211
|
Alıntı:
saygılar ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2008
Üye numarası: #204660
Karma etkisi: 5
![]() Karma: 10
|
sistemin uygun kardeşim bende aynı sistemle ultimate kullanıyorum yükle sorun olmaz ayrıvada yüklediğime pişman falan değilim çok memnunum tavsiye ederim
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
Üye numarası: #356082
![]() Karma: 10
|
vista sistemi başlı başına 800mb ram kullanır.
bu win7de geliştirilerek düşürülmüştür ama vista ne yazikki böyle. ekran kartında turbocache destekliyor buda harici bir ram kullanımı demek. ram'in ddr2 ise ucuz maliyetle koy yanına 2gb tek modül remini kur win7 sistemini kralsın.. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2011
Üye numarası: #527903
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -12823
|
konu epey eskimiş ama
en iyisi win7 x64 |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
Üye numarası: #129311 Yer: SAMSUN-Kuşadası- AYDIN
Karma etkisi: 37822
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3781291
|
Evet duyarlı arkadaşımız
deejayz konuya en son 2,5 sene öne mesaj yazılmış fakat içine dert olmuş olacak ki, arkadaşın 3 senede bu sorunu çözemediğini düşünmüş ve çözüm üretmiştir. Teşekkür ediyoruz. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #189326 Yer: Australia
Karma etkisi: 2976
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 297063
|
En iyisi win7 en iyisi xp diye birsey yoktur. Kullanicinin isteklerine ve isletim sistemini kullanacagi alanlara gore degisebilir.
Eger bir dizaynci iseniz, macos isletim sistemi cok iyidir. Video render yapmaktan photoshop kullanimina bilgisayarinizi kasmadan kullanabilirsiniz. Ayni sekilde oyun meraklisiysaniz, win7 tercihiniz olabilir. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2010
Üye numarası: #478856 Yer: Kocaeli
Karma etkisi: 2154
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 215258