lütfen okuyunARKADASLAR !!! MILLETINI VATANINI SEVEN BUNU DİKKATE ALSIN; SonYurtdisiseyahatimde Londra Trafalgar Square'de bir imza kampanyasi yapan bir grubun ne ile alakali olarak imza kampanyasi düzenlediklerini merak ederek yanlarina yaklastim ve
Konu infiniti tarafından açılmış, 408 kişi tarafından görüntülenip, 7 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
lütfen okuyun konusundaki toplam yorum: 7, okunma sayısı: 408. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2006
Üye numarası: #99229 Yer: uAslan
Karma etkisi: 680
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 67134
|
ARKADASLAR !!!
MILLETINI VATANINI SEVEN BUNU DİKKATE ALSIN; SonYurtdisiseyahatimde Londra Trafalgar Square'de bir imza kampanyasi yapan bir grubun ne ile alakali olarak imza kampanyasi düzenlediklerini merak ederek yanlarina yaklastim ve baslangiçta gördüklerime sasirmadim. Çifte standartli ve her firsatta ifade eden bu avrupa ülkesinde üç bes eskiya Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=138594 PKK KADEK adina imza topluyorlardi.Niyetleri terörist basina Özgürlügünü kazandirmak... Daha önce ifade ettigim gibi bu sasirtici degil ama imza Kampanyasinin büyük sponsorlarindan birinin ülkemizde de faaliyet gösteren SEVEN-ELEVEN firmasi oldugunu görünce afalladim. Türkiye'ye döndüğümde gördüğüm bir detay ile saskinligim bir kat daha artti. Seven Eleven magazalarinin tabelalarindaki renkler tamami ile PKK bayragindaki renkler yani adeta PKK-KADEK bayragi... Ülkemizi seviyor isek bu magazalardan alis veris etmeyelim, edenlere de bu durumu iletelim. Bu mesaj ne kadar çok kisiye ulasir ise ülkemiz adina o kadar yararli olacaktir. Doc. Dr. ILKAY ORHAN Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Eczacılık Meslek Bilimleri BÖLÜMÜ Farmakognozi Anabilim Dalı 06330 (Gelen E-Mail Alıntısı) bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba?paylaşmak istedim |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #64431 Yer: ANKARA
Karma etkisi: 8545
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 853332
|
topunun ****.başka bişey demiyorum..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #56204
Karma etkisi: 6439
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 642854
|
Onlar bizim için komplolar düzenliyorlar hala başbakan ve onun gibiler onlara yalakalık yapıyor.Oysa herşey ortada!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #79550
Karma etkisi: 697
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 69124
|
oha yaaaaaa bide şe..siz in teki için imza topluyolar
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2007
Üye numarası: #126900
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 72
|
Söyledigin iyi oldu çok saol ... Evet arkadaşlar bunu herkeze söyliyelim böyle yerlerden bisi almayalım ... Ülkemiz için en iyisi olur....
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #55471
Karma etkisi: 20514
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2049777
|
Daha önce duymuştum bunu , nasıl olsa farketmez bizim için biz boykot falan edemeyiz onları HSBC Ermeni diasporasını desteklerken açıklandı ne oldu ? Fransızlar soykırım yasası geçirdi hani Fransız mallarına boykot ? .Biz sadece kızarız 5 dakika sonrada unuturuz ...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
En Agresif Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #66357 Yer: AYDIN
Karma etkisi: 26968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2695061
|
avrupdır ne yapsa yeridir...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2005
Üye numarası: #35500
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5653
|
Bilmiyordum öğrendim bundan sonra alışveriş yapmayız. inşallah herkes bunu dikkate alır.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|