Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL!
Lütfen yardım edebilir misiniz?Arkadaşlar ben bugün online alış veriş yapıyordum kredi kartıyla.Üç defa cvc kodunu yanlış girdim 444 0 333'ü arayıp şifre değiştirin diyor.Babamı aradım bir şey olmaz dedi benim şu an işim |
|
|||||||
Lütfen yardım edebilir misiniz? konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 159. |
|
|
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #352766
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2122231
|
Arkadaşlar ben bugün online alış veriş yapıyordum kredi kartıyla.Üç defa cvc kodunu yanlış girdim 444 0 333'ü arayıp şifre değiştirin diyor.Babamı aradım bir şey olmaz dedi benim şu an işim var sen bir yerlerden ara annen benim adıma değiştirsin dedi.
Eskiden bir arkadaş bir siteden istediğin yeri aramak için bir site paylaşmıştı acaba o sitenin adını bilen var mı? Birde Garanti İnternet Subesini açarken kart numarasını yazdıktan sonra e-şifre cep telefonuna mı geliyor? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
Üye numarası: #112559 Yer: ankara
Karma etkisi: 10091
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1008512
|
skype üye olup arayabilirsin ilk arama ücretsizdi hatırladığım kadarıyla.
garantide şifre işlemlerine girince senden şifre istemiyordu. telde alıyorsun, parolayı cebe gönderiyorlardı. birde garanti internettende alabilirsin belki şifreyi |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|