lütfen yardım edin çok zor günler geçiriyorumLütfen yardım!Çok Zor Günler Geçiriyorum Bu konuyu nereye açacağımı bilemedim, ama inanın zor durumdayım, bu bölüm en çok ziyaret edilen bölüm olduğu için, buraya açarsam herkes belki yardımcı olabilir bu
Konu asksiz41 tarafından açılmış, 257 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #69489
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4230
|
Lütfen yardım!Çok Zor Günler Geçiriyorum
Bu konuyu nereye açacağımı bilemedim, ama inanın zor durumdayım, bu bölüm en çok ziyaret edilen bölüm olduğu için, buraya açarsam herkes belki yardımcı olabilir bu konuda bana diye düşündüm. Uzun süredir beni çok üzen bir durumu sizlerle paylaşmak istedim. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=158628 Maalesef ben ciddi bir mali kriz içindeyim. Ve artik tabir yerindeyse biçak kemige dayandi. Bir sürü ödemem var fakat bunlari karşılayacak durumda değilim. Böyle olunca da haciz söz konusu olacak büyük ihtimalle. Bir karar verdim. Elimdeki mallardan bir kaç parca bir şeyi bu hafta sonu satişa cikaracagim. Satis evin arkasindaki bahçede olacak. Eger vaktiniz olur da bu satışıma gelirseniz çok sevinirim. Satisa cikaracagimiz parcalarin toplu fotografini da ekliyorum LÜTFEN AŞAĞIDAKİ RESMİ İNCELEYİNİZ. http://img508.imageshack.us/img508/1...iliklarwy4.jpg Düzenleyen asksiz41 : 04-09-2007 at 20:54. |
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #48413 Yer: KIRGIZISTAN/Biskek
Karma etkisi: 56
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4959
|
1 resim linkin ölü.2 daha önce aynısı verildi.resmi görmedim ama yazı aynı...
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #73088 Yer: İSTANBUL/GAZİOSMANPAŞA
Karma etkisi: 54175
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5415322
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006