Lütfen Yardım edin !S.a arkadaşlar ben yeni üye oldum arkadaşım önerdi burda sana yardım ederler dedi . Benim pc'imde norton antivirüs yüklü ve geçmiş e bakabiliyorsunuz bende arada bakıyorum kontrol amaçlı güncelliyorum fln
Konu Quela tarafından açılmış, 431 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Lütfen Yardım edin ! konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 431. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #429991 Yer: Undercity
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2280
|
S.a arkadaşlar ben yeni üye oldum arkadaşım önerdi burda sana yardım ederler dedi .
Benim pc'imde norton antivirüs yüklü ve geçmiş e bakabiliyorsunuz bende arada bakıyorum kontrol amaçlı güncelliyorum fln sürekli pc'ime saldırı düzenleniyor risk seviyesi otda düşük oluyo genelde ve bloke ediliyor ama tedirginim ve sinir oluyorum adami ava giderken avlamak istiyorum gerçi adam birden çok en az 20 tane ben adamın ip sini öğrendim saldıran kişi nin ip si yazıyo ordan biliyorum ben onun pc sine nasıl gircem acaba bi yardım edermisiniz. Teşşekkürler! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25757 Yer: C:\perl\bin>
Karma etkisi: 22524
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2250920
|
yeni başlayanlar için hacking bölümüne taşındı...
bot saldırıları olabilir... gelen ip'ler nerden gelmiş olarak gözüküyor... saygılar |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #37617 Yer: Memorialise
Karma etkisi: 31110
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3108667
|
edit; error.
botnet saLdırısı oLabiLecegi gibi, payLasmıs oLdugun/oLabiLecegin network (ağ)'dende kaynakLanabiLir fikrimce .Düzenleyen ReQuiemForAsaW : 05-03-2010 at 10:26. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
İp ve Port taraması yapanlar olduğundan dolayı öyle gösteriyordur genelde belli bir ip bölümünü tarattıkları için sizede rast gelmiştir kendi portlarınız'da açık olmadığı sürece korkulacak birşey yok
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #429991 Yer: Undercity
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2280
|
sağlun. nortonun süresi bitti nod 32 kurdum tam bakamıyorum hagi ip diye ama mesela söyleydi 88.632.156.565
88.632.156.523 88.632.156.852 böyle gidiyordu simdi nod32 de yazmıyor sanırım bakamıyorum cevaplar için tekrar sağlun. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|