Lütfen Yardım Edin Yoksa Benim İçin İyi Olmıyacak :)Selam arkadaşlar. Benim Algoritma Ve Programlamaya Giriş diye bir dersim var. Hoca 4 tane soru verdi. Ama ben işin içinden bir türlü çıkamadım. Allah aşkına bi el atın yaf 1.)
Konu myth_237 tarafından açılmış, 292 kişi tarafından görüntülenip, 7 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Lütfen Yardım Edin Yoksa Benim İçin İyi Olmıyacak :) konusundaki toplam yorum: 7, okunma sayısı: 292. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2008
Üye numarası: #211855
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Selam arkadaşlar. Benim Algoritma Ve Programlamaya Giriş diye bir dersim var. Hoca 4 tane soru verdi. Ama ben işin içinden bir türlü çıkamadım. Allah aşkına bi el atın yaf
1.) Rastgele girilen bir doğal sayının ondalıklı kısmının ve tam kısmının hane saysını bulan programın algoritması. 2.)Girilen bir sayının hanelerindeki en büyük sayıyı bulan algoritmayı yazınız. 3.) Girilen bir tam sayının hanelerindeki tekrar eden sayıları bulan algoritmayı yazın. 4.) Girilen herhangi bir tam sayının haneler ayrılmasını sağlayan algoritmayı yazınız. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=318079 Yoksa bu dersten sabahtan kalcaz ! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2008
Üye numarası: #216644 Yer: Assembly
Karma etkisi: 2308
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 230395
|
hangi bolumde okuyorsun?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
|
UŞAK MYO | Bilgisayar Programcılığı
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2008
Üye numarası: #216644 Yer: Assembly
Karma etkisi: 2308
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 230395
|
bilgisayar okumasaydin yardin ederdim... ama daha en basit algoritma mantigini yapamiyorsan o zaman bu dersten kalman senin icin en iyisi olacaktir..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
|
Ama neden böyle söylüyorsun ki? Yardıma ihtiyacı olan birine böyle demek yanlış olmazmı? Zaten hocamız yeterince gıcık. Zaten lisede yeterince bu tür konularda mahrum kaldık. PLS
Düzenleyen myth_237 : 21-10-2009 at 20:18. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #79039 Yer: Antalya
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1059266
|
Sana Program mı lazım yoksa algoritmamı eğer kod gerekiyorsa hmn cıkartılır ama şekil fln varsa kusura bakma
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
|
sadece algoritma kodları lazım şekiller kolay. Ben sadece kodlar takıldım
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2009
Üye numarası: #392007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -7620
|
algoritma = bir binanın planı
sorun mu yanlış benmi algılayamadım. Rast gele 10 sayı giricemde 10 da virgüllü mü deng gelecek ya hiç biri virgüllü olmassa D:Sonu zaten 00 olacaktır ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|