Lütfen Yardım İdent Olayı İrcdArkadaşlar Öncelikle Selam .. Dün Serverdeyken Lamerin Biri Benim Nick imi Kullandı Aynı Odada İki Tane Nick Örnek.LaTenT oDA Aynı Nickle Girdi Fakat Nicki Kayıtlı Değildi Whoisine Baktığımda.. Sonra Değişik
Konu desperado_62 tarafından açılmış, 771 kişi tarafından görüntülenip, 6 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Lütfen Yardım İdent Olayı İrcd konusundaki toplam yorum: 6, okunma sayısı: 771. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #38439
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaşlar Öncelikle Selam ..
Dün Serverdeyken Lamerin Biri Benim Nick imi Kullandı Aynı Odada İki Tane Nick Örnek.LaTenT oDA Aynı Nickle Girdi Fakat Nicki Kayıtlı Değildi Whoisine Baktığımda.. Sonra Değişik Nikler e Döndü Kayıtlı Olanlara Şifrelere Banada İdentini Değiş Dedi Bende Arkadaşlardan Biri Olabilir Diye Düşündüm Çünkü Saldırı Yapmadı Bunu Nasıl Yapıyor Bilen Biri Varsa Lütfen Yardım .... Takıldığım Serverde Hemen Hemen Bütün Komutları Ve Saldırı Komutlarını Biliyom çOK Az Kişinin Bildiği Komutlar Var Bende Ondan Yardımcı Olursanız Bilgilerimi Paylaşacam Şimdiden Tşk ler...... ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class Helper
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #373 Yer: Ankara
Karma etkisi: 372
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 36242
|
Hic birsey anlamadim
. Ayni anda ayni nickle 2 kisimi serverdaydi? Ident yardim olayi demissiniz konunun ident ile bir alakasi yok sanirim. Hangi server oldugunu ve server sisteminide soylerseniz belki anlayan ve bu tip bir sey goren olmustur. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #38439
|
PheNoMeN
irc.ayna.org |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #100094
![]() ![]() Karma: -113
|
Arkadasim senin dedigin imkansiz birsey oyLe bisey oLamaz ozeLLikLe Bide Nick indentify ediLmise.Sen Nickini tanitmamis olabilirsin ondan kaynaklaniyor olabilir.Cunku sunuculara gore degisiyor.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25931
|
bir yontem mevcut I harfi içeren nickLerde küçük L harfi koyuLarak nickLer iki tane qosteriLiyor.
cok zor bi yontem deqiL meseLa ornek reqLi nick eyl(L)em ama biz l(L) yerine I harfini koyarsak 2 tane eyLem oLucaktır.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #80211
|
flexfone arkadasIn dediği gibi cünkü aynı numarayı gecen sene yapıyodum meseLa list Iist ßak ßunlar cok ßenziyo ama aynı DEĞİLLER..
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2007
Üye numarası: #135858 Yer: KonyA
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 922
|
Alıntı:
Birde /ns set kill on komutunu kullan nickinin şifresini girmeden kimse nickini kullanamaz!.Bu kesin çözümdür.Hatta sen bile nickinin şifresini girmeden servere bağlanırsan 1 dakika içinde serverden atılırsın.Birde bu olayın identle alakası yoktur aynı identten birkaç tane olabilir. Düzenleyen tmad : 04-08-2007 at 01:10. Sebep: .. |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|