Lütfen Yardımarkadaslar 10 gün önce uydunet baglattım lakin hala baglantı yok modemi takıyorum sadece lan ve power ışıgı yanıyor bide 3 ok var onun ışıgı yanıp yanıp sonuyor modem arayüzüne girdim
Konu kediler1359 tarafından açılmış, 165 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2009
Üye numarası: #381946
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
arkadaslar 10 gün önce uydunet baglattım lakin hala baglantı yok modemi takıyorum sadece lan ve power ışıgı yanıyor bide 3 ok var onun ışıgı yanıp yanıp sonuyor modem arayüzüne girdim orda senkronize edilmemiş işleniyor gibi şeyler yazıyor beyler bilen varsa bi el atsın ne istiyosa verim teknik servisi aradım bağlantınız suan yok diyor dalga geçermiş gibi bu ayar flnmı gerektiriyo bi bilgi verin şimdiden cok teşekkürler
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2011
Üye numarası: #527807 Yer: Wardom City ®
Karma etkisi: 743
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 74119
|
Eğer sadece 2 ışık yanıyorsa hattınız hala aktif olmamış demektir eğer tüm ışıklar yansaydı modeminizin şirketini arıyıp gerekli modem ayarlarınızı yapmanızda yardımcı olabilirlerdi.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #153443 Yer: ist.
Karma etkisi: 53013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5300013
|
fizksel olarak,internet bağlantısı yoksa,ayar yapmanız birşey fayda etmez,
müşteri temsilsicisi yada hizmet sağlıyıcınıza telefon edip, modemi , yardım alarak yapılandırın, sonrada bağlantının neden olmadığına dair bilgi alın, gerekirse , şikayet için, form oluşturmasını , müşteri temsilcisine söyleyin... |
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2009
Üye numarası: #381946
![]() Karma: 10
|
aradım bana dedigi şey bağlantınız suan yok düşünün 10 gün olmus yani nasıl bir ilgisizlik gelicez vsvs dior sizce napayım ?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Lütfen birisi yardım etsin bana işletim sistemi ile ilgili acil yardım | heyholetsgo | Windows Vista | 14 | 18-04-2011 21:53 |
| yardım edin lütfen | lutfullah | Yardım | 7 | 30-10-2008 03:18 |
| Arkadaşlar Lütfen Yardım | cmkndr | Yeni Başlayanlar İçin | 2 | 25-10-2008 18:50 |
| acil yardım lütfen | I3ortecine | Yardım | 11 | 28-08-2008 11:07 |
|
|