lutfen yardim..amerikada buyuk ihtimal 56k modemle interenete baglanan birisine zarar wermek istiyorum..hersey olabilir...IPsi ve herseyi elimde fakat bilgisayarla ilgili dogrusu hack ile ilgili fazla bir bilgim yok formu cok takip ettim
Konu AbSoLuTLy tarafından açılmış, 304 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
lutfen yardim.. konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 304. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #22 Yer: Arlington TX,
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 80
|
amerikada buyuk ihtimal 56k modemle interenete baglanan birisine zarar wermek istiyorum..hersey olabilir...IPsi ve herseyi elimde fakat bilgisayarla ilgili dogrusu hack ile ilgili fazla bir bilgim yok formu cok takip ettim fakat birsey yapabildigimi soyleyemem..bu gercekten onemli bir konu..Ipsi 68.206.167.249...bana bir yol gosterecek veya yardimci olabileck birisi warsa cok sevinirim..bilgisayarinda one alarm yuklu baskada bir koruma programi yok..simdiden tesekkur ederim..yardimlarinizi bekliyorum..
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1243
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 9
|
amerikada normal modem kullanan kalırmı hiç
onlarda adsl diyil idsl sistei var.. bide ip si sabit olduguna gore saglam bı sıstemı var demek. güçlü ping çekersen ve adam dedıgın gıbı 56k kullanıyorsa modemını resetlersın |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #22 Yer: Arlington TX,
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 80
|
yok hayir ya buyuttugumuz kadar deiller cogu boyle 56k ile surunuyorlar..kesin 56k war we sabit IP bu ping isini yapmak icin saglam program newar onere bilecegin?yardim icin saol..
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|